Antena 1, decizie categorică. Când reîncep filmările la „Te cunosc de undeva”

Antena 1, decizie categorică. Când reîncep filmările la „Te cunosc de undeva”
Când reîncep filmările pentru "Te cunosc de Undeva"?

Vești noi despre producția „Te cunosc de Undeva”! Ce se întâmplă cu filmările pentru noul sezon și cum se simt artiștii care au fost infectați pe platourile de filamre, după contactul cu Marcel Pavel?

Anunț Antena 1. Când reîncep filmările la „Te cunosc de Undeva”?

Marcel Pavel a ajuns la spital cu dublă pneumonie, medicii i-au acordat primul ajutor, urmând ca mai apoi să-l testeze pentru COVID-19. Din păcate, acesta a fost confirmat cu coronavirus, rămânând internat în Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală. În urma anchetei epidemiologice s-a constatat că toate persoanele care au luat contact cu cântărețul au fost infectate și ele. Nouă persoane din cadrul emisiunii „Te cunosc de Undeva” au fost pozitivi, fiind internate la spitalele specializate. Printre ei se numără: Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir, Alina Pușcaș, dar și două persoane din staff-ul show-ului. Vestea bună este că toți sunt bine, iar la aproape două săptămâni de la eveniment vedetele rămase se pregătesc să se reîntoarcă pe platoul de filmare, conform impact.ro.

„A fost făcută o igienizare riguroasă, totul a fost dezinfectat milimetric. S-au luat măsuri și mai serioase de protecție și prevenție, pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple niciodată. Filmările trebuie să se reia, viața trebuie să își reia cursul, telespectatorii așteaptă cu nerăbdare începerea noului sezon al emisiunii. Vorbim, totuși, de una dintre cele mai urmărite emisiuni din România”
Surse din Antena 1 (Sursa: impact.ro)

Când reîncep filmările pentru
Când reîncep filmările pentru „Te cunosc de Undeva”?

Filmările, oprite la scurt timp de la începerea noului sezon

„În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menţionăm faptul că emisia postului continuă la fel ca şi până acum. Au fost luate şi în acest caz toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă”, se arată în comunicatul televiziunii

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI