Antena 1 și-a suspendat o emisiune, pe ultima sută de metri. Anunț de ultimă oră

Antena 1 și-a suspendat o emisiune, pe ultima sută de metri. Anunț de ultimă oră
O emisiune de la Antena 1 revine în grilă de sâmbătă

O emisiune foarte plăcută de public, în special de doamne, revine pe micile ecrane! Noua moderatoare a show-ului a oferit chiar ea detalii picante despre ceea ce vor urma fanii să vadă.

UPDATE 15:30: Șefii Antena 1 au anunțat acum că show-ul Mireasa nu va mai avea premiera mâine, deși chiar dimineață fusese anunțat debutul, iar pe post au rulat deja promo-uri. Decizia vine ca urmare a crizei sanitare prin care trecem, arată paginademedia.ro.

O emisiune de la Antena 1 revine în grilă, de sâmbătă

În timp ce unele seriale și emisiuni iau o pauză, în contextul pandemiei cu coronavirus, un alt show vine cu forțe proaste din spate. Este vorba despre Mireasă! Deși de-a lungul timpului s-a auzit faptul că altă vedetă va prezenta emisiunea de iubire, Diana Dumitrescu a pus mâna pe postul de prezentatoare. Frumoasa actriță a lipsit o bună perioadă de pe micile ecrane, iar nu cu mult timp în urmă a devenit mamă pentru prima oară.

După o lungă așteptare ca soarele să poposească pe strada ei, Diana a tras lozul norocos. Fanii ei o vor putea vedea de acum de luni până vineri, de la orele 14:00, la Antena 1. În cadrul proiectului aferent soarta unor fete se va decide, lucrul acesta va începe chiar din ziua premierii. Tinerii care participă au vârste cuprinse între 19 și 27 și sunt dornici să-și găsească sufletul pereche. Cel care va reuși să lupte până la final alături de jumătatea lui, va pune mâna și pe marele premiu – 40.000 de euro și nunta la cheie.

O emisiune de la Antena 1 revine în grilă chiar de sâmbătă
O emisiune de la Antena 1 revine în grilă chiar de sâmbătă

„Mai sunt doar câteva zile pânã la marea premierã”

„Mai sunt doar câteva zile pânã la marea premierã a show-ului şi vreau sã vã spun cã sunt foarte nerãbdãtoare sã începem. Este un proiect foarte important pentru mine, mã aflu pentru prima oarã în postura de host al unui show live, zilnic şi cred cã oricine ar fi în locul meu ar avea emoţii. Abia aştept sã cunoaştem împreunã concurenţii acestui sezon, sã vã prezint casa în care aceştia vor locui, dar şi celelalte surprize pe care echipa Mireasa le-a pregãtit telespectatorilor”
Diana Dumitrescu