iUmor Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de sâmbătă, 7 martie

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 - Ediția de sâmbătă, 7 martie
Emisiunea iUmor de pe Antena 1  – ediția a treia de sâmbătă 7 martie.

Premiera sezonului opt iUmor adus, sâmbăta trecută, momente de excepție fanilor emisiunii. Am avut magie digitală, dansuri inedite, balada bombardierului, stand-up istoric și multe, multe alte momente ce sigur v-au lăsat fără replică!

Emisiunea iUmor de pe Antena 1  – ediția a treia de sâmbătă 7 martie

“Regina brioșelor” din Beverly Hills o va face pe Delia să aplaude în picioare. În această seară, de la ora 20:00, concurenți din toate colțurile lumii vor urca pe scenă în lupta pentru cel de-al treilea loc în marea finală iUmor. Mary Bowers, cunoscută și sub numele de “regina brioșelor”, a venit tocmai din Beverly Hills pentru a-i impresiona pe cei trei jurați cu un număr în premieră pe scena de la iUmor.

Concurenta se caracterizează ca fiind în continuare un copil, care se bucură de fiecare moment în care este pe scenă:

“Cred că am fost un copil ciudat, căruia îi plăcea să se închipuie în diverse roluri. Așa că am continuat să mă joc și să îmi imaginez lucruri și ca adult. Cred că numărul meu o să placă tuturor!”.

Bendeac a intuit momentul lui Mary

Mihai Bendeac a știu încă din momentul în care Mary a venit în fața lor că este un număr special: “Numărul ăsta este pentru tine, Matache”.Mary este unul dintre primii 50 de mâncători în viteză din lume în acest moment și a făcut-o pe jurata iUmor să exclame “pentru mine acesta este cel mai bun număr din acest sezon la iUmor”.

Ce a făcut-o pe Delia să se ridice în picioare, dar și de ce i s-a făcut rău lui Mihai Bendeac, telespectatorii vor putea urmări în această seară, la iUmor, de la 20:00, la Antena 1.

A tremurat de frică! Orban Gabi, concurentul cu trei recorduri în Guinness Book, l-a terorizat pe Mihai Bendeac

Un concurent din Sfântul Gheorghe, ce deține trei recorduri Guinness și care a fost de patru ori campion național, va urca mâine seară, de la ora 20:00, pe scena iUmor. Orban Gabi este cel care deține recordul mondial la săritura cu bicicleta într-o roată (de 309 ori), la mersul cu bicicleta cu spatele (27,58 metri), dar nu se fereşte să recunoască și faptul că a căzut de multe ori ca să ajungă la acest nivel.

Gabi Orban la iUmor.
Emisiunea iUmor de pe Antena 1  – ediția a treia de sâmbătă 7 martie.
Șerban Copoț a fost cel care l-a ajutat pe concurent să își ducă la bun sfârșit numărul pe care îl avea pregătit pentru Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Dar ce a urmat nu a mai fost deloc plăcut pentru juratul iUmor. Ce au fost nevoiți să îndure Șerban Copoț și Mihai Bendeac pe scenă în compania lui Orban Gabi, telespectatorii vor putea urmări în această seară, la iUmor, de la 20:00, la Antena 1.

Câștigătorul fiecărei ediții

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.