Anna Lesko i-a șocat pe toți participanții de la Ferma. Cu cine s-a sărutat

Anna Lesko i-a șocat pe toți participanții de la Ferma. Cu cine s-a sărutat

Anna Lesko, gest șocant la Ferma. Orășeni vs Săteni! Artista a pus ochii pe unul dintre colegii ei de casă! Cu cine s-a sărutat vedeta în reality show-ul de pe PRO TV!? Aflați în rândurile care urmează.

Anna Lesko i-a șocat pe concurenții de la Ferma cu un sărut pătimaș. Pe cine a pus ochii vedeta?

Anna Lesko a revenit pe micile ecrane în reality show-ul Ferma. Orășeni vs Săteni, de pe PRO TV. Într-un promo difuzat recent, concurenta se apropie de un „sătean” pe care vrea să îl sărute!

„Este acel bărbat din care faci ce vrei tu”, explică artista.

Concurentul de la Ferma pe care a pus ochii Anna Lesko este chiar Octavian Ciovică, un cunosut pilot de raliuri. Cât despre sărutul pătimaș dorit de vedetă, Ciovică dezvăluie că a „simțit ceva în privirea ei”. „Săteanul” a venit la Ferma cu intenția clară de a câștiga competiția. Acesta își dorește ca, până la finalul anului, să își obțină certificatul de pilot de linie.

„Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că, iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Ferma”, spunea concurentul, înainte de debutul emisiunii de la PRO TV.

Dorul de fiul ei, cea mai mare provocare pentru Anna Lesko, la Ferma

Anna Lesko a acceptat participarea la Ferma cu gândul că experiența îi va aminti de perioada petrecută împreună cu bunica ei, în copilărie. Cu toate astea, artista era conștientă de la bun început că îi va fi foarte greu să stea departe de fiul ei, Adam.

„Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru la Ferma”, spunea concurenta.

Anna Lesko i-a șocat pe toți participanții de la Ferma. Cu cine s-a sărutat
Anna Lesko i-a șocat pe toți participanții de la Ferma. Cu cine s-a sărutat

Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilului ei, după opt ani de relație

Timp de opt ani, Anna Lesko și Adrian Neniță, cunoscut publicului ca DJ Vinnie, au format unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Din păcate, cei doi au decis să pună punct relației lor, însă au decis că, orice s-ar întâmpla între cei doi, să pună întotdeauna pe primul loc buna creștere a copilului pe care îl au împreună.

Un nou cuplu format la Ferma? George Burcea, sărut pătimaș cu o celebră prezentatoare TV

Reality show-ul difuzat de PRO TV oferă momente intense pentru concurenți. O scenă desprinsă parcă dintr-un film romantic i-a avut protagoniști pe George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan,  frumoasa Viviana Sposub. Sub privirile șocate ale colegilor de casă, cei doi s-au sărutat.

Imediat după difuzarea imaginilor, George Burcea a postat a reacționat pe pagina sa de Instagram: „Când simti cã nu mai poti, mai poti încã putin🙏🎬”, a scris actorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI