George Burcea, sărut patimaș cu altă femeie. Cu ce vedetă din PRO TV a fost intim

George Burcea, sărut patimaș cu altă femeie. Cu ce vedetă din PRO TV a fost intim
George Burcea, sclipiri de dragoste în văzul tuturor! Cu cine s-a sărutat actorul? 

George Burcea vine de data asta în prim-plan! Actorul se pare că a luat atitudine și nu doar că îi sclipesc ochii după o vedetă din Pro TV, dar a și avut curajul să se aventureze într-o relație mult mai apropiată cu aceasta. Bărbatul a sărutat-o în văzul tuturor!

George Burcea, sclipiri de dragoste în văzul tuturor! Cu cine s-a sărutat actorul?

E loc pentru toată lumea sub stele, cum e loc și pentru George să aducă puțină controversă. Gurile rele ar spune că George și Andreea parcă sunt într-o competiție în care cel care surprinde mai tare câștigă. Cu toate astea, cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare de ani de zile știu că liniștea care domnește acum peste scandalul odată de necrezut înseamnă că ambii s-au detașat definitiv de trecut.

Jumătatea trupei Andre a surprins pe toată lumea în vara anului acestuia când și-a făcut apariția alături de Tiberiu Argint pe litoral. Nu a mai trecut mult timp până când să fie prinsă bătând drumul de la casa sa până la locuința lui, iar de atunci relația a curs lin, fără prea multe detalii lăsate la suprafață. Acum, George vine în peisaj cu un sărut pătimaș alături de o cunoscută moderatoare de la noi.

Burcea și Viviana Sposub, sărut în văzul tuturor
Burcea și Viviana Sposub, sărut în văzul tuturor

În noul proiect pe care l-a acceptat se pare că-și cam face de cap. Pe premisa: văzut, plăcut, luat…actorul nostru nu s-a oprit doar la a o privi pe frumoasa Viviana Sposub, ci a și sărutat-o. Scena parcă desprinsă dintr-un film romantic s-a dezvoltat sub privirile colegilor de casă. Departe de zgomot, desprinși din povestea de zi cu zi, într-un cadru cât mai simplu, înconjurați de natură, așa a decurs începutul lor.

„Când simti cã nu mai poti, mai poti încã putin🙏🎬” , a fost prima reacție postată pe contul de Instagram al fostului soț al Andreei Bălan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Când simti cã nu mai poti, mai poti încã putin🙏🎬 @protv_romania

O postare distribuită de GEORGE BURCEA (@george_burcea) pe

Cât câștigă actorul pentru fiecare săptămână petrecută în fermă?

Show-ul Ferma urmează să înceapă mâine, 8 septembrie. Fanii așteaptă cu sufletul la gură experiențele pe care le vor trăi cele 16 vedete care au acceptat provocarea anul acesta. Fostul soț al Andreei Bălan se numără printre participanții „low cost” ai emisiunii de la Pro TV. Conform cancan.ro, Burcea s-ar alege cu 800 de euro pentru fiecare săptămână pe care o petrece în fermă, față de unii colegi de suferință care câștigă mult mai mult pe baza imaginii sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI