Anna Lesko, rețetă specială de clătite. Secretul cântăreței a fost dezvăluit

Anna Lesko, rețetă specială de clătite. Secretul cântăreței a fost dezvăluit
Anna Lesko, rețetă specială de clătite. Secretul cântăreței a fost dezvăluit

Frumoasă, talentată, devreme acasă, mămică devotată și bună gospodină. Există ceva ce Anna Lesko nu poate face? Frumoasa artistă a înnebunit internetul cu rețeta asta specială de clătite. Secretul cântăreței a fost dezvăluit, până și Adelei Popescu i s-a făcut poftă de preparatul fostei concurente de la Ferma. 

Anna Lesko, rețetă specială de clătite

Te uiți la ea și parcă nu-ți vine a crede că petrece foarte mult timp în bucătărie. La ce siluetă de invidiat are, Anna Lesko are un trup de zeiță și un chip de adolescentă, lucru care stârnește invidia tuturor domnișoarelor și atracția întregii suflări masculine. Fosta concurentă de la Ferma de la PRO TV este o artistă foarte talentată, dar puțini sunt cei care știu că Anna Lesko este și o gospodină desăvârșită.

Recent, frumoasa cântăreață a dezvăluit secretul rețetei sale speciale de clătite, bune de te vei linge pe degete. Până și graviduța Adela Popescu nu s-a putut abține și a poftit la acest preparat delicios. Soția lui Radu Vâlcan nu doar a poftit la clătite, ci a și cerut rețeta pentru ea. Anna Lesko a făcut un gest senzațional pentru viitoarea mămică și i-a făcut o livrare specială la domiciliu, spre bucuria blondinei.

Pentru clătitele Aladuski, ai nevoie de următoarele ingrediente:

  • 1 litru de chefir
  • 8 linguri de zahăr
  • 1 zahăr vanilinat
  • Esență de vanilie
  • 18 linguri fără vârf de făină deja cernută
  • O linguriță fără vârf de bicarbonat stins în oțet
  • 3 linguri de ulei
  • 2 ouă

Pentru cele cu cacao, ai nevoie de 2 linguri de cacao și câteva banane.

Anna Lesko a apărut pe canalul de Youtube al lui Jennifer Lopez

Aluatul se prepară ca unul normal de clătite: se bat ouăle, zahărul vanilinat și esența de vanilie. Apoi, adăugați celelalte ingrediente, treptat, și amestecați până ce aluatul devine omogen. După ce este gata, porționați aluatul și puneți la prăjit, pe rând, câte un polonic din compoziție pentru a forma clătitele. Anna Lesko garantează că gustul va fi unul excelent.

Anna Lesko este una dintre cele mai frumoase și senzuale artiste din România. După participarea sa la emisiunea Ferma de la PRO TV și colaborări muzicale de succes cu Culiță Sterp și Costi Ioniță, cântăreața a devenit una dintre cele mai populare vedete autohtone de pe TikTok, acolo unde își surprinde fanii cu tot felul de videoclipuri amuzante, participând la provocări din ce în ce mai inedite. Acum câteva luni, imagini cu Anna Lesko au fost selectate pentru a apărea într-un videoclip de-al faimoasei Jennifer Lopez, după ce Lesko participase la un challenge de-al divei americane, dansând pe melodia Pa Ti.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI