Anna Lesko e disperată. Mama ei are covid-19 a doua oară. Informații de ultimă oră

Anna Lesko e disperată. Mama ei are covid-19 a doua oară. Informații de ultimă oră
Anna Lesko, apel disperat către români după ce a confirmat că mama sa este internată pentru a doua oară din cauza COVID-19

Anna Lesko a intervenit prin Skype în emisiunea ”La Măruță” pentru a vorbi despre cele mai recente evenimente triste din viața sa. După ce sora și soțul ei au fost infectați cu COVID-19, mama sa se luptă pentru a doua oară cu acest virus. „Este cumplit ce se întâmplă cu ea. A slăbit enorm. Este pe niște medicamente puternice.”

Mama Annei Lesko, internată pentru a doua oară din cauza COVID-19

„De ceva vreme, mama mea în vârstă de 70 de ani duce o luptă grea și istovitoare cu noul coronavirus. Este a doua oara internată la spital, întrucât au apărut complicații la nivel digestiv. Este complet schimbată, a slăbit enorm și obosește numai când vorbește”, scria artista pe Instagram, în urmă cu câteva zile, în speranța de a descărca în fața fanilor ei din mediul online. Astăzi, invitată ”de-acasă” în show-ul ”La Măruță”, a venit cu adăugiri în ceea ce privește starea de sănătate a părintelui ei, făcând și un apel către români privind vaccinarea.

„Mama, nu știu, sper că se simte din ce în ce mai bine. Este a doua oară internată la spital. A doua oară coronavirus a adus multe complicații și…eu ce am scris pe Instagram e un mesaj mai mult de atât. Eu vreau ca lumea să facă propriile investigații, să apeleze la tot felul de surse. Sigur că tot timpul vor fi păreri și păreri. Și sora și soțul ei au avut virusului. Mi-a povestit niște lucruri grele.

„Dacă aș avea la îndemână vaccinul, l-aș face”

Halucina, avea dureri, este cumplit. Odată cu aceste evenimente trăite în interiorul familiei mele, vreau să ne trezim la realitate. Am văzut că lumea nu mai ține cont de regulile de distanțare și multe altele. Știu, nu mai putem, dar vreau să ne informăm și să respectăm. Eu, astăzi, personal, din o sumedenie de informații la care am acces, dacă aș avea la îndemână vaccinul, l-aș face. Este cumplit ce se întâmplă cu mama.

A slăbit enorm, este pe medicamente foarte puternic. Mama e acum pe niște medicamente foarte puternice. Acum, e ok. Dar, știi cum e, nu putem să ne bazăm pe imunitatea pe care o avem. Oricum, fiecare are acces la informații. Citiți, oameni buni! Protejați-vă! Nu mai lăsați părinții descoperiți”, a declarat cântăreața la Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI