Anna Lesko, momente penibile la Pro TV. Cântăreața a fost extrem de jenată, s-a văzut atât de clar

Anna Lesko, momente penibile la Pro TV. Cântăreața a fost extrem de jenată, s-a văzut atât de clar
Momente penibile pentru Anna Lesko, la Pro TV. Cine a jignit-o pe cântăreaţă

Invitată în emisiunea lui Măruţă pentru a fi sărbătorită, Anna Lesko a avut parte de momente penibile la Pro TV. Cântăreaţa a fost extrem de jenată de surpriza pregătită de producători. Ce s-a întâmplat în platoul “La Măruţă” întrece orice imaginaţie.

Momente penibile pentru Anna Lesko, la Pro TV

Duminică, fosta concurentă de la “Ferma. Orăşeni vs. Săteni” va împlini 42 de ani, ocazie perfectă pentru a fi sărbătorită în cadrul emisiunii “La Măruţă”. Întâmpinată cu flori şi un tort, Anna Lesko a trecut prin momente penibile la Pro TV. Mai exact, Cătălin Măruţă l-a adus în platou pe Robert Tudor pentru un show de magie dedicat cântăreţei.

“Nu cred în magie, nu cred în spectacolele acestea”, a spus Anna Lesko.

Deşi magicianul a încercat să drege situaţia, artista a părut deranjată de glumele făcute de acesta. La finalul spectacolului, supărat de atitudinea Annei, a spus:

“Nu vreau să îmi cânte Anna Lesko nimic. Nu îmi place muzica ei, e de… . Aşa m-am simţit când ea s-a arătat nemulţumită de momentul meu de magie”, a explicat Robert Tudor.

Aşa cum era de aşteptat, gazda emisiunii a încercat să treacă peste moment invitându-i spe cei doi ă guste din tortul primit de sărbătorită. Imediat, pe post a intrat publicitatea.

Anna Lesko, la 42 de ani: “Sunt ca un fruct copt”

O apariţie răvăşitoare în platoul “La Măruţă”, Anna Lesko a declarat că se simte mai bine ca niciodată în pielea ei. Deşi împlineşte 42 de ani, vârsta aceasta i-a adus sentimentul de împlinire. Cu o rochie decupată şi o bijuterie în dreptul sânilor, artista a făcut furori.

“Fac 42 de ani şi vreau să îţi spun că este o vârstă excepţională. Este ceva aparte, simt o plenitudine. Sunt ca un fruct copt, perfect. Asta mi-a adus mie vârsta asta. M-am copt perfect”, a spus fosta concurentă de la “Ferma”.

Apoi, cântăreaţa a trebuit să ghicească numele unor bărbaţi celebri din showbiz-ul românesc doar după nişte imagini cu bustul acestora. Spre surprinderea tuturor, Anna Lesko a fost aproape de câştigarea probei.

“Urmăresc mulţi bărbaţi pe Instagram, mă uit mereu”, a recunoscut vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI