Fanii au crezut că nu aud bine. Cu cine vrea să se cupleze Angelina Jolie, după Brad Pitt

Fanii au crezut că nu aud bine. Cu cine vrea să se cupleze Angelina Jolie, după Brad Pitt
Fanii au crezut că nu aud bine. Cu cine vrea să se cupleze Angelina Jolie, după Brad Pitt

Angelina Jolie este în căutarea fericirii și de această dată nu în brațele unui bărbat. După marea dezamăgire rezultată din căsniciile eșuate, frumoasa actriță și-a propus ca niciun reprezentant al sexului puternic să nu-i mai ajungă în așternuturi. Cu cine ar vrea să se cupleze aceasta după despărțirea de Brad Pitt, în cele ce urmează.

Angelina Jolie își dorește o femeie în așternuturi

Angelina Jolie este o femeie cu un program foarte încărcat, mai ales că acasă o așteaptă șase copii. Cu toate acestea, actrița și-ar dori să iasă la întâlniri romantice cu alte femei, ea fiind una dintre vedetela care nu și-au ascuns niciodată bisexualitatea.

„Angelina planifică să meargă la întâlniri cel puţin o dată sau de două ori pe săptămână şi să vadă unde vor duce. Încă se concentrează asupra familiei sale, dar acum există o gaură imensă în viaţa ei, pe care trebuie să o umple“, au declarat surse din anturajul divei pentru Enquirer.

În trecut actrița a avut relații deopotrivă cu bărbați și femei, iar în urma mariajelor destrămate a ajuns la concluzia că în această etapă a vieții și-ar putea găsi liniștea lângă o persoană de același sex.

Frumoasa actriță s-a căsătorit pentru prima dată în anul 1996 cu Johnny Lee Miller, care i-a fost coleg de breasla. În timpul mariajului Angelina l-a înșelat cu Jenny Shimizu, model și actriță pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare pentru Foxfire, tot în 1996.

Actrița a avut o relație de 10 ani cu o femeie

Se vehiculează că Angelina Jolie și Jenny Shimizu au avut o relație în secret ce s-a întins pe parcursul a 10 ani, cu toate că, între timp, Angelina s-a căsătorit cu Billy Bob Thornton. Din păcate, povestea s-a repetat. Pe cale de consecință, în 2013 actrița se prezenta la notar pentru divorț.

Viața a mers mai departe și diva la cunoscut și s-a îndrăgostit de celebrul Brad Pitt, cu care a jucat în Mr and Mrs Smith. La acea vreme el era căsătorit cu Jennifer Aniston, cu care formează, din nou, un cumplu. E drept că e o știre pe care, poate, nu credeam că o să o vedem vreodată, așa cum la fel de bine credeam și că Angelina și Brad sunt cuplul perfect care nu se va destrăma niciodată.

Cei doi au fost câțiva ani buni împreună, după care și-au spus „Adio!“ în 2016.