Cum a încercat Ilie Năstase să o combine pe Andreea Tonciu. Bruneta nu s-a abținut și l-a dat de gol

Cum a încercat Ilie Năstase să o combine pe Andreea Tonciu. Bruneta nu s-a abținut și l-a dat de gol
Cum a incercat Ilie Nastase sa o combine sa combine pe Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a venit astăzi la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a participat la sosurile iuți. Însă înainte de a trece la fapte, aceasta a vorbit și despre cum a început anul pentru ea.

Cum a încercat Ilie Năstase să o combine pe Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la rubrica sosuilor picante, cea mai ”temută” rubrică din emisiunea sa. Aceasta a vorbit mai întâi despre incidentul petrecut recent, când ea și soțul ei, Daniel, au fost atacați de un bărbat în plină stradă, lovindu-i cu un cuțit.

”Din cauza pandemei, lumea a luat-o razna. Mergeam cu sotul meu si am fost atacati in trafic de un domn, dar se ocupa avocatul sotului meu. Nu am gresit noi in acest scandal. Am inceput anul foarte bine”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu a început rubrica sosurilor iuți cu o degustare, căci a rostit niște nume, dar nu l-a lăsat pe Cătălin Măruță să citească întrebarea. ”Oana Zavoranu, Loredana Chivu, Lorena Tonciu-sora mea. Mananc iute”, a spus Andreea Tonciu la prima întrebare. Apoi, Andreea Tonciu a început să simtă tot mai acut iuțeala sosurilor, astfel că i-a permis prezentatorului să citească întrebările puse. În răspunsul ei l-a amintit și pe celebrul fost jucător de tenis, Ilie Năstase.

Ce a spus Andreea Tonciu

”Ce barbati celebri ti-au facut avansuri, dar i-ai refuzat?”, a fost întrebarea lui Cătălin Măruță la care Andreea Tonciu a răspuns:

”Ilie Nastase, Ianis Zicu, Banel Nicolita”.

O altă întrebare la care Andreea Tonciu a răspuns a fost:

”Spune-mi numele unui barbat din showbiz cu care ai avut o aventura, dar presa nu a aflat”, iar răspunsul a fost:

”Nu am avut„

Andreea Tonciu nu ”l-a ratat” nici pe celebrul Ion Țiriac în răspunsurile ei.

”Daca nu erai maritata nu aveai o familie, care dintre cei doi barbati ti-ar fi placut sa-ti fie partener: Ilie Năstase sau Ion Tiriac?”, a fost întrebarea lui Cătălin Măruță de la sosurile iuți.

”Ion Tiriac. Cred ca are o firma mai mare”, a fost răspunsul brunetei.

Deși a spus că îi place să mănânce iute, Andreea Tonciu s-a cam răzgândit pe parcurs și i-a făcut un reproș lui Cătălin Măruță, în stilul propriu.

”Maine plec la munte, daca-mi apar hemoroizi?”, a replicat Andreea Tonciu, făcând referire la gradul de iuțeală al sosurilor.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt căsătoriți și împreună au o fetiță. Aceasta a mărturisit că în familia ei cântă găina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI