Andreea Tonciu, ceartă aprigă la Survivor România cu Laura Giurcanu. Cu cine a surprins-o în apă

Andreea Tonciu, ceartă aprigă la Survivor România cu Laura Giurcanu. Cu cine a surprins-o în apă
Andreea Tonciu, cearta apriga la Survivor Romania cu Laura Giurcanu. Cu cine a surprins-o in apa

Prima săptămână din Survivor România 2022 s-a terminat cu scandal și conflicte între membrii echipei Faimoșilor. După ce i-a luat apărarea Roxanei Ciuhulescu și s-a certat cu artistul CRBL, Andreea Tonciu nu s-a putut abține și a apostrofat-o și pe Laura Giurcanu. Ce a făcut topmodelul de a deranjat-o pe fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Scandal între Andreea Tonciu și CRBL la Survivor România

Andreea Tonciu este în centrul unui scandal de zile mari la Survivor România. În ediția de marți, 18 ianuarie, controversata brunetă s-a certat cu CRBL, după ce l-a întrebat motivul pentru care a votat-o pe Roxana Ciuhulescu la consiliu.

Din solidaritate, fosta asistentă TV i-a luat apărarea colegei sale de echipă Roxana, pe care o consideră deja prietenă, fiind persoana de care s-a apropiat cel mai mult în competiție, până la momentul respectiv. CRBL a luat foc, iar între cei doi au fost discuții aprinse, reprezentate de un schimb tăios de replici:

„Roxana e foarte emotivă, nu mai are putere și cred că e singura cu care mă înțeleg de la mamă la mamă. Nu ești bărbat! Noi suntem femei…ia-te de bărbați dacă ești șemcher. Nu mai țipa la mine! De aia te-am votat! Nu permit nimănui să vorbească așa cu mine. Dacă vrea, să se creadă șef la el acasă. Eu am venit aici cu inima deschisă.”, a spus Andreea Tonciu, indignată, în camp.

„De ce să nu țip? De ce te bagi tu în discuția mea cu Roxana! Cu mine nu merge. Când vorbești cu mine să ridici două degete! Nu am făcut-o cu răutate, eu o respect în continuare (n.r. pe Roxana Ciuhulescu), dar nu am avut altă opțiune.

Xonia arată că vrea. Tu ești cea care are cele mai multe probleme medicale. Nu poți să vrei să vii la Survivor și să nu te aștepți la asta dacă ai probleme fizice. Nu-mi plac oamenii care dau sfaturi și nu pun mâna. Sper să părăsească Faimoșii!”, i-a replicat CRBL.

În toiul acelui scandal uriaș cu CRBL, Roxana Ciuhulescu a intervenit, dezvăluindu-i coechipierului său felul în care artistul a făcut-o să se simtă la consiliul de nominalizare.

„M-a făcut să mă simt atât de rău și să mă simt călcată în picioare. Nu meritam. Niciun alt coleg nu a reacționat în afară de Andreea.”, a completat vedeta TV.

De ce a criticat-o Andreea Tonciu pe Laura Giurcanu

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este renumită pentru faptul că nu se dă în lături de la vreo discuție, motiv pentru care a criticat-o aspru pe Laura Giurcanu.

Andreea Tonciu i-a reproșat topmodelului faptul că a petrecut mult timp scăldându-se în apă, alături de Radu Itu. Bruneta crede că nu este normal ca o femeie să stea în compania altui bărbat preț de mai multe ore, fiind deja implicată într-o relație serioasă, iubitul fiind acasă, în România.

Andreea Tonciu: Mie mi se pare aberant să ai bărbat acasă, să ai iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore.

Laura Giurcanu: Eu pot să stau și cu Radu și Emil și cu TJ și cu CRBL și cu cine vreau eu.

Vloggerița Laura Giurcanu a dat de înțeles faptul că nu face nimic greșit și că nu are nimic de ascuns, motiv pentru care poate face absolut tot ce-și dorește. Xonia a fost prima concurentă de la Faimoși eliminată de la Survivor România 2022.