Andreea Tonciu, atac grobian la Alexandra Ungureanu și Roxana Nemeș: ”Toate fufele se dau vedete” VIDEO

Andreea Tonciu, atac grobian la Alexandra Ungureanu și Roxana Nemeș: ”Toate fufele se dau vedete” VIDEO
Andreea Tonciu, atac grobian la Alexandra Ungureanu și Roxana Nemeș ”Toate fufele se dau vedete” VIDEO

Andreea Tonciu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a luat parte la provocarea cu sosuri iuți. Sinceră din fire, fosta concurentă Bravo, ai stil! Celebrities a spus tot ce crede despre influencerițele și vedetele de la noi.

Andreea Tonciu, atac grobian la Alexandra Ungureanu și Roxana Nemeș

Întrebată care ar fi trei vedete care nu ar trebui să apară niciodată la TV, în România, Andreea Tonciu a răspuns direct și a nominalizat-o și pe fosta ei colegă de emisiune, Roxana Nemeș, spunând că ea „cântă mai bine decât Roxana”.

„Cam toate fufele astea care apar la TV şi se dau vedete. Ele sunt vedete, dar la altceva… Ioana Filimon, Alexandra Ungureanu, Roxana Nemeş. Eu cânt mai bine decât Roxana oricum”, a spus Andreea Tonciu, la Teo Show. 

În ceea ce privește o altă întrebare, de data aceasta una sensibilă, Andreea Tonciu a spus că și-ar fi dorit să nu îl cunoască niciodată pe Maurice Munteanu, juratul de la Bravo, ai stil!.

Andreea Tonciu, vorbe grele la adresa unui jurat Bravo, ai stil!

Vedeta a spus că Maurice a jignit-o foarte tare, deși ea nu l-a deranjat cu nimic.

 “Sunt foarte sinceră, e clară situaţia! Pe domnul Maurice Munteanu pentru că m-a jignit foarte tare, mi-a vorbit foarte tare deşi nu l-am deranjat cu nimic. Eu ştiu ce am trăit acolo (la emisiune, n.r.) Sunt vulcanică, dar trebuie să am un motiv anume”, a recunoscut Andreea Tonciu, la Teo Show. 

În continuare, Tonciu a fost întrebată care ar fi cei trei maneliști pe a căror muzică nu ar dansa niciodată. Vedeta a dat nume importante din lumea artistică, dar a recunoscut că nu îi place noul val de manele și reprezentanții săi.

 “Nicolae Guta şi mai sunt din ăştia noi. Nu vreau să le dau valoare: Bogdan Mocanu şi Nicolas. Dar mie îmi plac manelele”, a spus Tonciu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI