Andreea Tonciu, scandal monstru cu soțul ei. De la ce a pornit totul: ”M-au auzit vecinii”

Andreea Tonciu, scandal monstru cu soțul ei. De la ce a pornit totul: ”M-au auzit vecinii”
Motivul pentru care Andreea Tonciu s-a certat groaznic cu Daniel Niculescu, soţul ei

Andreea Tonciu a avut un scandal monstru cu soţul ei. Nu i-a mai păsat nici de vecini, nici de ce s-ar putea scrie în presă. De la ce a pornit cearta uriaşă dintre bruneta de la “Bravo, ai stil!” şi Daniel Niculescu?!

Andreea Tonciu, scandal uriaş cu Daniel Niculescu

Deşi a ales să se retragă o perioadă din televiziune pentru a se dedica soţului şi fetiţei Rebecca, Andreea Tonciu a trecut prin clipe groaznice din cauza noii sale vieţi. Mai mult, bruneta a avut un scandal monstru cu soţul ei, Daniel Niculescu. Se pare că motivul ar fi fost faptul că fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!” a fost nevoită să refuze un proiect important din cauza bărbatului – Asia Express, show difuzat pe Antena 1.

Chiar dacă îşi iubeşte familia, Tonciu a suferit luni la rând, ba chiar a făcut depresie pentru că nu mai putea accepta contracte în televiziune. Cei doi soţi s-au certat atât de tare încât vecinii au auzit tot.

“Eu fără televiziune aș fi… Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat. Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita. În secunda unu, soțul a zis: acum te ridici de la masă și plecăm. Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: „Din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?”. În noaptea aia m-au auzit vecinii”, a dezvăluit Andreea Tonciu, la emisiunea Star Matinal.

Cu cine ar merge Andreea Tonciu la Asia Express?!

În cadrul aceluiaşi interviu, Andreea Tonciu a povestit cu cine ar vrea să meargă în aventura “Asia Express”. Vedeta a precizat, că dacă i s-ar mai oferi ocazia, ar pleca cu Oana Radu sau cu sora sa.

“Mi-ar plăcea să merg cu Oana Radu sau cu sora mea. Dacă aș merge cu soțul meu, am zis că nu. Pentru că nu pot să fiu Tonciu când sunt în prezența lui. Eu cu mama stau în mare parte din timp. El nu s-ar băga în așa ceva, în niciun caz. Nu îi place să apară la TV pentru nimic în lume.

Să mă lase pe mine că sunt tânără, la început de carieră. Eu mă simt foarte bine când sunt în fața micului ecran”, a mai spus vedeta, la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI