Andreea Tonciu acuzată că nu este originală, la Bravo, ai Stil. De unde și-a copiat ținutele

Andreea Tonciu acuzată că nu este originală, la Bravo, ai Stil. De unde și-a copiat ținutele
Andreea Tonciu este acuzată că nu e originală la Bravo, ai Stil. De unde se inspiră?

Acuzațiile primite de la unele colege au acum și o bază – dovada clară că Andreea Tonciu se inspiră prea tare. De unde își copiază de-a dreptul unele ținute pentru Bravo, ai Stil? Fosta asistentă de televiziune sigur nu va fi fericită pentru că s-a aflat acest lucru.

Andreea Tonciu își copiază ținutele de la Bravo, ai Stil?

Nu este pentru prima oară când acuzațiile că n-ar fi originală către Andreea curg în platoul de la Bravo, ai Stil. Zvonurile arătau că aceasta ori nu ia nicio decizie în ceea ce privește vestimentația pentru fiecare ediție în parte, fie își face singură ținutele, dar cu o inspirație aparte din alte locuri „interzise”.  Amintim că Andreea chiar a stârnit invidia colegelor de platou din cauza notelor mari pe care le primește, mai cu seamă că gala trecută a fost câștigătoare.

Gurile rele susțin că mare parte din alegerile din gale sunt copiate de la vedetele internaționale. Rochia cu care și-a făcut apariția sâmbătă seară i-a făcut pe cei mai mulți să se gândească la o ținută pe care a îmbrăcat-o Khloe Kardashian la un eveniment monden. De asemenea, același model de rochie a fost purtat de Rihanna la decernarea unor premii, iar curajoasă din cale afară…cântăreața a scăpat rapid de sutien, asortând ținuta cu o blană superbă. ”Rochia aia nu avea mâneci și spatele era gol”, i-a replicat Andreea Tonciu.

Tonciu, acuzată că își copiază ținutele de la Bravo ai Stil. Același model de rochie purtat de Khloe Kardashian și Rihanna
Tonciu, acuzată că își copiază ținutele de la Bravo ai Stil. Același model de rochie purtat de Khloe Kardashian și Rihanna

De unde se „inspiră”

”Rochia și styling-ul este o copie Khloe Kardashian, purtată la petrerecea marele Gatsby (deziua mamei ei)”, ”Dar și Khloe atunci a spus că s-a inspirat din ținuta Rihannei din 2014. Atunci Rihanna a avut capă, iar Andreea Tonciu acum un blazer. Unde e originalitatea?”, au fost doar câteva din comentariile internauților legate de originalitatea lipsă de care dă dovadă Andreea sau mersul la țină drept rețetă a succesului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI