Ce avere are, de fapt, Andreea Marin. Răsturnare de situație, are mai puțini bani decât se credea

Ce avere are, de fapt, Andreea Marin. Răsturnare de situație, are mai puțini bani decât se credea
Ce avere are, de fapt, Andreea Marin

Mulți români se întreabă ce avere are, de fapt, Andreea Marin. Ei bine, despre avuția frumoasei vedete a venit cu detalii chiar ea. Prezentatoarea de televiziune a vorbit despre averea sa și nu s-a sfiit să facă public modul în care și-a cumpărat chiar și casa.

S-a aflat ce avere are, de fapt, Andreea Marin

Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. A făcut istorie cu emisiunea ”Surprize, Surprize”, de la TVR1 și de ceva timp a revenit în Televiziunea Publică cu emisiunea ”Nu exista nu se poate cu Andreea Marin”.

Este mereu elegantă, iar fanii săi cred că vedeta investește foarte mulți bani în garderobă. Ei bine, Andreea Marin spune că este pasionată de modă, admiră brandurile renumite, dar nu se repezește să investească sume mari pentru haine. ”Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani”, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă.

”Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani”

Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată. Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, a recunoscut Andreea Marin, la Canal 33.

Vedeta a vorbit în trecut despre începuturile sale în televiziune, când lucra cu jumătate de normă, iar salariul era unul pe măsură. Andreea Marin a spus că nu își permitea decât o sticlă de suc pe lună și salariul îi ajungea să meargă cu taxi-ul de la căminul studențesc, la locul de muncă. Culmea, vedeta a spus că nu a fost plătită bine mult timp, chiar până a ajuns la emisiunea Surprize, Surprize!

”Aveam un singur sacou”

În plus, vedeta spunea că avea un singur sacou și nu își permitea nimic scump. ”Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri. Aveam un singur sacou.

Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine, doar la emisiune”, mărturisea Andreea Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI