Andreea Marin, imagini inedite cu fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. Ce au observat fanii FOTO

Andreea Marin, imagini inedite cu fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. Ce au observat fanii FOTO
Andreea Marin, imagini inedite cu fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr

Andreea Marin a postat în mediul online mai multe imagini inedite cu Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. Ochii vigilenți ai fanilor au fost atenția la detalii. Ce au observat aceștia?

Andreea Marin, imagini inedite cu fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr.

În 1995, pe când avea 21 de ani, Andreea Marin s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, în prezent director de marketing la Prima TV. Cei doi au divorțat în anul 2000. În ianuarie 2006, fosta prezentatoare de televiziune s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După șapte ani de relație, cuplul și-a anunțat divorțul pe Facebook. Cei doi au luat-o pe drumuri separate și, deși fetița lor a rămas la Andreea, aceștia au găsit o cale pentru a rămâne în relații bune.

„Cred că este foarte important, indiferent ce te desparte să găsești acest punct comun. Am încercat, pe cât posibil, pentru că doi oameni nu se despart de bucurie, ei se despart pentru că există puncte care le arată că nu merg înainte pe același drum. Dar cred că este foarte important, de dragul copilului tău, să găsești soluția de a merge mai departe, astfel încât să-l faci pe el fericit și pe cât posibil, să nu-i lipsească nimic. Nu poți să spui că nu-i lipsește nimic, pentru că oricărui copil îi lipsește timpul petrecut cu mama și cu tata împreună”, a spus vedeta de televiziune, la o vreme după divorț.

Ce au observat fanii?

În prezent, este mare petrecere în casa Andreei Marin, căci fiica sa, Violeta, împlinește vârsta de 12 ani. Cu această ocazie, fosta prezentatoare TV a publicat o serie de imagini cu ea, pe Instagram, pentru a-i declara fetei sale și în mediul online iubirea necondiționată pe care i-o poartă.

„12 ani de iubire necondiționată….La mulți ani, Violeta mea!”, a notat vedeta, în descrierea imaginilor. Mai jos, fanii au fost la fel de bucuroși de marele eveniment din familia sa, toți urându-i ”La mulți ani” Violetei și aducându-i diferite complimente.

Andreea Marin, imagini inedite cu fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. Ce au observat fanii FOTO
Imaginile postate de Andreea Marin, pe Instagram

„La multi ani! Îți calca pe urme cu siguranță. Atât prin frumusețe și sunt convinsă că și prin bunătate și inteligența. Să vă bucurați una de alta o viață cât mai lunga. ???/ La mulți ani ,Dumnezeu sa o binecuvinteze cu multă sănătate și să aiba o viață plină de bucurie și frumos/ M-am topit ! La mulți ani fetița frumoasa și delicata ! ?♥️”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor Andreei de pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI