Andreea Marin, dezvăluiri neașteptate despre iubitul ei! Cum se înțelege Violeta cu acesta

Andreea Marin, dezvăluiri neașteptate despre iubitul ei! Cum se înțelege Violeta cu acesta
Andreea Marin, dezvăluiri neașteptate despre relația dintre fiica ei și iubitul

Andreea Marin a făcut dezvăluiri despre iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, în cadrul emisiunii ”Agenția VIP”. Vedeta a vorbit deschis despre relația fiicei ei, Violeta, cu actualul ei partener. Cum se înțeleg cei doi?

Andreea Marin, dezvăluiri despre relația dintre iubitul ei și fiica sa, Violeta

După trei mariaje eșuate, fosta prezentatoare de televiziune trăiește acum povestea de iubire la care visa. Vedeta a fost căsătorită prima dată în 1995, pe când avea 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Între 2006 și 2013 și-a consumat dragostea alături de Ștefan Bănică Jr, relație în urma căreia o are o fetiță, pe Violeta, apoi în perioada 2013 – 2017 i-a spus ”DA” lui Tuncay Ozturk. 2019 o găsește pe Andreea mai fericită, alături de diplomatul Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia.

Andreea Marin, dezvăluiri neașteptate despre iubitul ei! Cum se înțelege Violeta cu acesta
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Bărbatul nu apare des în public alături de partenera sa, astfel că la evenimente Andreea Marin este văzută mai mult singură. Cu toate acestea, chiar dacă decizia partenerului ei este clară, publicul tot are curiozități legate de cum se desfășoară relația lor și mai ales relația acestuia cu fata sa, Violeta.

”Este parte din povestea noastră”

Invitată în cadrul emisiunii ”Agenția VIP”, difuzată pe Antena Stars, prezentatoarea TV a vorbit deschis despre cei doi oameni cei mai dragi din viața sa.

„Ea este ditamai omuleţul şi este parte din povestea noastră. De fapt, fără Violeta nu există nimic pentru nimeni. În fiecare zi au porţia lor de joacă cu mingea prin casă, cu pernele, îmi mai sparg tablouri, dar trec peste pentru că îi iubesc”, a povestit Andreea Marin.

Cât despre cum se înțelege ea cu Violeta, vedeta de televiziune a afirmat, fericită, că este extrem de matură pentru vârsta ei și că uneori o ajută chiar și cu sfaturi. „Violeta este deja mare şi mă ajută, merge în culise. Îi dau sfaturi în fiecare zi, dar şi ea îmi dă mie. Ne-am pierdut aripile ca adulţi şi am ridicat ziduri în jurul nostru, iar copiii văd cerul dincolo de acoperiş. Părinţii mei erau foarte deschişi la mine. O voi susţine pe fiica mea să facă fix ce îşi doreşte”, a completat Andreea Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI