Andreea Marin îl atacă pe Ștefan Bănică jr?! Reacție fulminantă: „Nu stai lângă un om care te lovește”

Andreea Marin îl atacă pe Ștefan Bănică jr?! Reacție fulminantă: „Nu stai lângă un om care te lovește”
Andreea Marin îl atacă pe Ștefan Bănică jr?

Andreea Marin trage un semnal de alarmă legat de violența domestică. Vedeta dă lecții de viață și sfaturi femeilor abuzate de partenerii lor.

Andreea Marin, dezvăluiri uluitoare despre trecutul său

Vedeta de televiziune a vorbit deschis despre violența domestică și a dat sfaturi femeilor abuzate de partenerii lor. Zâna surprizelor, care este un model și un reper pentru multe femei a făcut dezvăluiri despre trecutul său și despre momentele mai puțin plăcute pe care le-a trăit. Prezentatoarea a dat sfaturi femeilor abuzate și le-a învățat pe acestea ce ar trebui să facă în astfel de situații neplăcute, dar și cui să se adreseze dacă trec prin traume cauzate de abuzuri.

“Nu sunt de acord că trebuie să stai cu un om bun, rău, care te umileşte, care te loveşte… Nu cred în aşa ceva. De asta violenta ajunge prea departe. Dacă ajung în punctul în care nu mă mai simt protejată, dacă relaţia nu mă mai face să mă simt bine, respectată, atunci relaţia nu îşi mai îndeplineşte rolul. Nu poţi să clădeşti ceva dacă lipseşte încrederea”, a spus Andreea Marin, în cadrul unui interviu oferit celor de la Canal33, scrie impac.ro

Ce au spus apropiații cuplului despre relația dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică?

După separarea de Ștefan Bănică, au apărut zvonuri cum că vedeta ar fi fost agresată de fostul ei soț. Unii dintre apropiații celor doi ar fi fost martori la unele scene care au avut loc în casa cuplului Bănică-Marin. Conform sursei precizate, Sabin Ivanof, care a fost prietenul lui Ștefan Bănică ar fi făcut declarații legate de aceast subiect. Spusele bărbatului dovedesc faptul că însuși Andreea Marin ar fi fost victima violenței domestice.

”Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă” ”(…) Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este.

Declarațiile bărbatului, însă nu s-au oprit aici. În același interviu el a mai continuat lista dezvăluirilor legate de subiectul în cauză.

El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”, mărturisea Sabin Ivanof, conform aceleeași surse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI