Vedeta din România pe care Ștefan Bănică Jr. a vrăjit-o, instant: ”M-a prins flama când l-am văzut”

Vedeta din România pe care Ștefan Bănică Jr. a vrăjit-o, instant: ”M-a prins flama când l-am văzut”
Ce vedetă din România a fost vrăjită de Ștefan Bănică Jr.

O celebră actriță din România a dat la Facultatea de Teatru, în urma încurajărilor lui Ștefan Bănică Jr. Ea a făcut dezvăluiri pentru impact.ro despre cum a fost influențată de actor să facă acest pas.

Vedeta din România pe care Ștefan Bănică Jr. a vrăjit-o

În vârstă de 52 de ani, Bianca Brad a devenit celebră mai ales cu rolul principal din filmul ”Zâmbet de soare” din 1988. Potrivit artistei, cel care a influențat-o să devină studentă la actorie a fost nimeni altul decât Ștefan Bănică.

”Ștefan Bănică m-a influențat pentru a da la Facultatea de Teatru. Eram de vârste apropiate. În anii 80, când ne-am întâlnit la castinguri, el era deja o vedetă, filmase pentru mai multe pelicule. Vorbea cu entuziasm despre filmări. M-a prins flama, când l-am văzut, dar nu de Bănică, ci de energia care mi-o transmitea”, a declarat Bianca Brad pentru impact.ro.

Atunci, cunoscutul artist Ștefan Bănică Jr. i-a recomandat și un profesor bun. Este vorba despre Petrică Gheorghiu, care îi pregătea pe toți pentru examenul la Actorie. Mai mult, Bianca Brad susține că nu a reușit să intre din prima la facultate.

”El mi l-a recomandat pe Petrică Gheorghiu, acesta îi pregătea pe toți în vederea examenului la Actorie. Nu am intrat de prima oară la facultate. Eram elevă la un liceu economic și voiam inițial să studiez Turismul, la ASE, ca să pot vizita alte țări, dar Ștefan m-a încurajat să fac Actoria”, a mai adăugat artista.

Bianca Brad, rolul principal în ”Zâmbet și soare!”

Artista a primit rolul principal în filmul ”Zâmbet și soare!”, după ce a înlocuit-o pe actrița care trebuia să-l joace, aceasta nefiind era într-o stare prea bună.

”Actrița principală nu se afla într-o perioadă bună, așa că eu am înlocuit-o. Puteam cânta foarte bine și aveam un păr superb”, spune Bianca Brad.

Pe de altă parte, Biancăi Brad i-a scăpat o colaborare cu Ștefan Bănică Jr. chiar în ”Liceenii”, peliculă din 1986.

”La selecție s-au prezentat peste 2.000 de tineri. Personal am văzut 800. M-am speriat foarte tare în momentul în care mi-am dat seama că am ales în final numai copii de actori.

Erau Ștefan Bănică jr., Tudor Petruț, Mihai Constantin, Florin Piersic jr. Îmi era teama că n-o să-i accepte comisia. Am încercat să le scriu greșit numele. Mă gândisem să-i spun lui Bănică – Bunica și lui Petruț-Părut. Însă mi-am dat seama că este prea riscant. Din păcate, de pe listă au fost tăiați Florin Piersic jr și Bianca Brad”, spunea regizorul Nicolae Corojos într-un interviu pentru Jurnalul Național.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI