Ce lucruri nu știai până acum de Andreea Marin. Câți copii mai are, de fapt, pe lângă Violeta

Ce lucruri nu știai până acum de Andreea Marin. Câți copii mai are, de fapt, pe lângă Violeta
Ce nu știai despre Andreea Marin

În anul în care a devenit prima jurnalistă care a escaladat Kilimanjaro, Andreea Marin a fost numită și ”cea mai sexy româncă”. Câți copii are, de fapt, Andreea.

Ce lucruri nu știai până acum despre de Andreea Marin

Vedeta a și-a lăsat amprenta în istoria televiziunii ca ”Zâna de la Surprize, surprize”, dar cariera ei trebuia să fie însă una cu totul și cu totul diferită. Nu mulți sunt cei care știu că Andreea Marin a absolvit facultatea de informatică a universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Andreea Marin avea 21 de ani când a spus pentru prima oară DA. Cristian Gheorghiță era a fost primul soț al vedetei. Cei doi au divorțat în 2000, după doar 5 ani de căsnicie. În ianuarie 2006, Andreea s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr. Un an mai târziu s-a născut și fiica lor Violeta. În 2013, pe toate rețelele de socializare se anunța despărțirea celor doi.

Andreea Marin s-a căsătorit apoi cu Tuncay Öztürk, un medic turc. Cei doi au făcut nunta chiar în ziua în care vedeta împlinea vârsta de 39 de ani. Din nefericire, nici căsnicia cu acesta nu a durat prea mult.

Violeta mai are un frate și o soră

Nu foarte mulți știu că, în urmă cu zece ani, Andreea Marin a adoptat o fetiță și un băiețel. În timp ce se afla în deplasare în Kenya, vedeta fiind impresionată de povestea dramatică a unei fetițe pe care a adoptat-o de la distanță. Apoi Andreea a repetat gestul și cu un băiețel din China. Adopția la distanță înseamnă că cei doi copii nu locuiesc împreună cu ea, însă se implică financiar în creșterea lor și educația lor.

”Am un băiețel în China și o fetiță în Kenya. Acum sunt mari și mă bucur că am putut să pun umărul și eu, alături de alți părinți din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate și la sistemul educațional. Practic, dacă nu ai șansa să fii educat așa cum se cuvine, nu îți creezi o șansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să crești. Contează și unde te naști” spunea atunci Andreea Marin pentru Libertatea, potrivit Stiridinlume.ro.

Câți copii mai are Andreea Marin
Câți copii are Andreea Marin

Cum se numește cea mai nouă emisiune prezentată de Andreea Marin

După o pauză de mai mulți ani pe micile ecrane, Andreea are o nouă emisiune la TVR. ”#NuExistăNuSePoate” se numește emisiunea și a intrat în grila postului în 12 octombrie.

”Ne vom bucura de oameni frumoși și povești extraordinare. Asta știu eu să fac: să scot strălucirea din om. Și fiecare om are acea sămânță minunată în el. Vă aștept, de luni până joi pe TVR2, în ora noastră dinaintea știrilor. Ora 18. Să trăim împreună ora de frumos” a scris Andreea Marin pe pagina ei de Instagram.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI