Andreea Marin, imagine rară din vacanță alături de iubitul ei. Fanii sunt uimiți: ‘Parcă e din filmul Casablanca’

Andreea Marin, imagine rară din vacanță alături de iubitul ei. Fanii sunt uimiți: ‘Parcă e din filmul Casablanca’
Andreea Marin, imagine rară din vacanță alături de iubitul ei. Fanii sunt uimiți: ‘Parcă e din filmul Casablanca’

Andreea Marin și-a găsit liniștea alături de iubitul ei Adrian Brâncoveanu. Cei doi se înțeleg mai bine ca niciodată.

Andreea Marin, imagine rară din vacanță alături de iubitul ei

Fără planuri de măritiș și cu o relație matură, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au plecat împreună într-o vacanță. Alături de ei a venit și fiica vedetei, Violeta.

Destinația este una spectaculoasă, iar Andreea Marin a ținut să împărtășească cu fanii ei câteva imagini pe care le-a făcut în concediu.

Ea apare alături de partenerul ei în câteva fotografii. Cei doi poartă pălării și cămăși lejere, iar Andreea Marin poartă un sacou negru, la care a accesorizat o pereche de cercei masivă și un colier auriu.

„Parcă e din filmul Casablanca”, a fost unul dintre comentarii, în timp ce altele îi felicitau pe cei doi și îi complimentau pentru cât de bine arată împreună.

Cei doi se înțeleg mai bine ca niciodată, iar Andreea Marin a vorbit, la un moment dat, despre diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei. Adrian Brâncoveanu este cu 11 ani mai mic decât prezentatoarea tv.

„Nu e o problemă pentru mine. Sunt aproape 11 ani între noi, dar bătrânică se ţine bine. Este ultimul lucru la care mă gândesc – diferența de vârstă.

Nu e prima relație în care eu sunt mai în vârstă. Dacă ne vezi unul lângă altul nici nu îți dai seama că există această diferență. Atâta vreme cât de potrivim minte, trup și suflet nu văd vreo problemă”, a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin vrea un al doilea copil

Chiar dacă nu se gândește la măritiș, ea trecând deja printr-o căsnicie cu Ștefan Bănică Jr, prezentatoarea a mărturisit că își dorește un al doilea copil.

„Un lucru pe care mi-l doresc tare mult e al doilea copil. Să vedem ce planuri are Dumnezeu din punctul ăsta de vedere. E un timp pentru toate”, a spus vedeta.

Cei doi au o relație de mai mult timp, iar vedeta a vorbit despre felul în care s-au întâlnit.

„Pe noi ne-a unit suferința, așa ne-am întâlnit. Fiecare dintre noi pierduse un om extrem de drag, de apropiat. Eu abia îl pierdusem pe tata.

Așa ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele. Nu a fost dragoste la prima vedere, lucrurile au venit în timp și într-un mod sănătos, a povestit Andreea Marin, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI