19 nov. 2023 | 17:28

Andreea Mantea, trasă la răspundere de fiul ei, David: “Ți se pare normal să glumești așa cu oameni pe care nu-i cunoști?” EXCLUSIV

Monden
Andreea Mantea, trasă la răspundere de fiul ei, David: “Ți se pare normal să glumești așa cu oameni pe care nu-i cunoști?” EXCLUSIV
David, fiul Andreei Mantea, cel mai mare critic al prezentatoarei TV. Declarații în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Andreea Mantea reușește să îmbine armonios cariera în televiziune cu rolul de mamă pentru David, fiul ei în vârstă de 8 ani. De ceva vreme, puștiul are comentarii acide la adresa mamei sale, purtându-i o grijă aparte. Prezentatoarea reality-showului Casa iubirii se amuză pe seama reacțiilor lui.

În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, vedeta Kanal D ne-a povestit un episod amuzant în care fiul ei i-a atras atenția că nu trebuie să glumească așa cu oameni pe care nu-i cunoaște.

Andreea Mantea: “David este cel mai mare critic al meu”

Andreea Mantea a fost prezentă, zilele trecute la Gala TVmania, unde a luat premiul pentru “Cea mai activă vedetă tv în online”.

“Având în vedere că unele premii sunt luate de mine personal și unele premii sunt pentru emisiunile pe care le-am prezentat de-a lungul acestor ani în televiziune, am făcut o înțelegere și ale mele sunt la mine și ale noastre sunt la Kanal D. Dar mă gândesc să le iau de la Kanal D, să le duc la Casa Iubirii. Am pregătit un raft așa de frumos și vreau să pun acolo cât mai multe premii de genul ăsta”, ne-a spus prezentatoarea TV.

Citește și: Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme, fără vreun efort. A mâncat chiar și slănină cu ceapă

Prezentatorea reality-show-ului “Casa iubirii” ne-a spus că, în general, este sub lupa lui David, care, înainte să iasă pe ușă, îi spune ce i se pare nepotrivit.

“Doamne ferește! David este cel mai mare critic al meu. Dacă mă vedea în seara asta, dar bine că nu m-a văzut că am plecat direct de la muncă, mă critică. Cu ce mă îmbrac, cum îmi fac părul, dacă îmi vedea astea de la ochi, era râsul de pe lume.

“Doamne ferește, dar ce ai pățit? Dar de ce ți-ai pus așa? Dar tu nu vezi că una e strâmbă? Doamne ferește, dar cum să te duci în sandale pe frigul ăsta? Dar de ce îți iei asta?” Măi, este ceva! De ce ai făcut așa? De ce ai zis așa?”, ne-a relatat amuzată vedeta TV.

Citește și: Andreea Mantea, despre iubit și superstiția ei bizară. Ce face când vede un păianjen alb sau negru VIDEO EXCLUSIV

David: “Ți se pare normal să glumești așa cu oameni pe care nu-i cunoști?”

Un episod amuzant s-a petrecut după nunta colegul ei, Bursucu. O discuție nevinovată între Andreea Mantea și șoferul de la uber a fost analizată de fiul ei ulterior.

“Am fost la nuntă la Bursucu. Și eram în uber, am plecat de la nuntă: eu, Simona Pătruleasa și David. Am luat o sticlă de apă, îmi era foarte sete și exact la plecare am luat o sticlă de apă, am deschis sticla într-un final și am dat să beau.

Și a luat o groapă șoferul și am spus: aoleu, stați ușor, că nu vreau să ajung fără dinți, nu știu ce am zis, nici nu contează, am zis ceva. Hihihi, a râs toată lumea! Ajungem la hotel, ne despărțim de Simona, ea stătea la erajul 1, eu la 2, ea înaintea mea a coborât din lift.

Rămân singură în lift cu David și zice: “Ți se pare normal să glumești așa cu oameni pe care nu-i cunoști?” Dar ce am făcut greșit? Și el zice: “Dar cum? Parcă ați râs prea mult! Parcă s-a râs prea mult!” Mamă, dar așa suntem. “Da, dar nu cu oameni pe care nu-i cunoști!”, a povestit, pentru Playtech Știri, Andreea Mantea, precizând că David a așteptat să poarte discuția când au rămas doar ei doi.

“Nu știu de la cine a învățat asta, că de la mine nu. Eu, dacă sunt undeva cu el, mă aplec și zic: dacă îți dau un pumn (râde), dar zâmbind. Dacă nu lași asta acum, în acest moment, plecăm acasă!”, ne-a povestit ea cum funcționează lucrurile când sunt în public.

“Suntem speciali, împreună suntem de comă”, a conchis ea.

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro