Andreea Mantea amenință mai mulți concurenți de la Puterea Dragostei. Ce decizie a luat vedeta Kanal D

Andreea Mantea amenință mai mulți concurenți de la Puterea Dragostei. Ce decizie a luat vedeta Kanal D
Andreea Mantea amenință cu descalificarea mai mulți concurenți de la „Puterea Dragostei"

Mai mulți concurenți de la „Puterea Dragostei” sunt pe punctul de a fi descalificați. Anunțul a fost făcut de Andreea Mantea, prezentatoarea show-ul matrimonial. Vizați de descalificare sunt: Roxana, Turcu și Ella.

 Mantea, anunț despre descalificare

Dacă una dintre concurente, și anume Ella, a cerut permisiunea de a merge la doctor în țară, prezentând dovada medicală, Roxana a plecat și s-a făcut nevăzută.

„Ella măcar a trimis foaie de la doctor, are o justificare. Înțeleg că are treburi personale, dar două zile sunt suficiente. O să luam atitudine și o să începem chiar cu Roxana. Am senzația că oricum nu se mai întoarce. Ideea este cât se poate de simplă, nu putem să ne batem joc”, a declarat prezentatoarea Andreea Mantea.

La întrebarea concurentului Turcu: „De ce nu o descalificăm pe Roxana?”, Mantea l-a amenințat și pe el cu descalificarea: „Pai asta spun. Poate îți și îndeplinim visul. S-ar putea să fie descalificată Roxana. Pleci și tu cu ea”.

Bătaie în Casa Puterea Dragostei

Nu cu mult timp în urmă, Turcu a agresat-o pe Roxana, pe motiv că i-ar fi atins într-un mod prea intim și provocator pe concurenții Gabrie și Cătălin, iar apoi ar fi negat acest lucru.

Roxana și Turcu, concurenți ai emisiunii „Puterea Dragostei”
Roxana și Turcu, concurenți ai emisiunii „Puterea Dragostei”

Atunci, Roxana declara că îi este teamă ca bărbatul să revină în emisiune și că ea intenționează să părăsească show-ul matrimonial dacă vine Alex Turcu, cel despre care se spunea că era iubitul ei.

„Nu știu cine l-a votat pe Turcu să revină în emisiune. Sunt străini! Dacă vine, plec eu! Vii după mine, viitorul meu iubit? Vine aici și-mi face scandal, crize de gelozie. E foarte posesiv, se supără foarte repede și nu vreau sa fie nervos!”, povestea Roxana.

Concurenta emisiunii „Puterea Dragostei” își manifesta regretul că ea nici nu poate dansa cu alți băieți, Turcu fiind mult prea posesiv.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI