Andreea Mantea, despre situația controversată din casa Puterea Dragostei. Ce spune prezentatoarea Kanal D despre Bianca Comănici

Andreea Mantea, despre situația controversată din casa Puterea Dragostei. Ce spune prezentatoarea Kanal D despre Bianca Comănici
Andreea Mantea, despre situația controversată în care se află Bianca Comănici. Prezentatoarea de la Kanal D spune tot

Andreea Mantea vorbește pe șleau cu concurenții despre situația controversată a Biancăi și aduce un mesaj în premieră din partea tatălui lui Livian. Ce spune prezentatoarea Kanal D despre concurenta de la Puterea Dragostei și cum a reacționat Nelson Mondialu’ la cele auzite?

Andreea Mantea, despre situația controversată a Biancăi Comănici

Andreea Mantea alege deseori să fie transparentă cu concurenții și să le dea sfaturi bune, mai ales că majoritatea sunt extrem de tineri. Venită în casa Puterea Dragostei, bruneta i-a luat la rând pe concurenți și au vorbit deschis despre imaginile și detaliile controversate despre trecutul Biancăi.

Andreea Mantea, despre situația controversată a Biancăi Comănici. Ce spune moderatoarea despre tânără?
Andreea Mantea, despre situația controversată a Biancăi Comănici. Ce spune moderatoarea despre tânără?

Prezentatoarea show-ului despre iubire le-a mărturisit acestora că a fost luată pe nepregătite și că a luat la cunoștință subiectul doar la suprafață. Bianca nu se face văzută deocamdată, nefiind prezentă în platou, dar Livian este pe poziții, singurul judecat pentru încrederea sa oarbă în parteneră. Tatăl lui a trimis un mesaj scurt producției despre situația șocantă și jenantă în care se află fiul său. „Îl dezmoștenesc pe Lobo”, a susținut Nelson Mondialu’.

„E ceva putred la mijloc, să fim serioși”

„E ceva putred la mijloc, să fim serioși. Ori ești asumat din cap până în picioare ori știi sigur că nu o să se afle niciodată. Familia ta ce zice despre situația asta? Ție în privat ce ți-a zis? Până una alta, tatăl tău a trimis un mesaj audio producției, de asta te-am întrebat ce ți-a zis”
Andreea Mantea

„Aici depinde cu cine vorbești despre chestia asta, poate ea chiar nu a zis la nimeni. Ce a zis și până acum, nu e nimic nou. Ei mi-au zis că sunt îngândurați de cum reacționez eu. Mi-au zis să nu mă ia gâduri aiurea și să gestionez situația bine. E greu, poate când o să o văd pe Bianca bine o să mă descarc și o să spun tot ce am acumulat în mine zilele astea. Nu știu dacă au aflat părinții ei”
Livian

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI