Andreea Ibacka, anunț trist pentru fanii ei. Decizia radicală luată de vedetă

Andreea Ibacka, anunț trist pentru fanii ei. Decizia radicală luată de vedetă
Andreea Ibacka, anunț trist pentru fanii ei. Decizia radicală luată de vedetă

Andreea Ibacka este însărcinată și urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil al său.

Andreea Ibacka, anunț trist pentru fanii ei. Ce decizie a luat

Vedeta este extrem de fericită, așa că a luat o decizie importantă pentru ea, dar și pentru bebelușul său. Actrița a decis să ia o pauză de la viața profesională și a anunțat că se retrage din serialul Adela, intrând în concediu prenatal.

Andreea Ibacka și-a luat rămas bun de la colegi și a decis să se concentreze pe starea ei de sănătate și să se odihnească până vine pe lume noul copil.

Colegii actriței din serialul Adela i-au pregătit o surpriză. Ea a primit un buchet de flori și a fost felicitată pentru munca ei.

„Ieri a fost o zi plină, dar și tare emoționantă. Cu lacrimi de bucurie și nostalgie am intrat în concediu prenatal, iar colegii de la @adela_paginaoficiala mi-au făcut o surpriză foarte frumoasă după ultima mea secvență.  Vă îmbrățișez pe toți, minunaților!”, a scris Andreea Ibacka Instagram.

Cum a dat vestea că este însărcinată

Vedeta urmează să aducă pe lume al doilea copil, iar vestea i-a luat pe surprindere pe fani, care au reacționat imediat și i-au felicitat pe actriță și pe Cabral.

„Într-o sâmbătă dimineața, am simțit eu niște fluturi în stomac foarte prezenți, care m-au și trezit din somn, de altfel. (…) Deși era destul de devreme să preconizez ceva, totuși l-am anunțat pe Cabral, știi, eu bănuiesc că aș putea fi însărcinată…

Inițial, el s-a amuzat, a zis: ‘Bine, bine, lasă că ție când îți întârzie două ore, tu ai toate simptomele și ai mai fost însărcinată de nu știu câte ori’, asta s-a întâmplat înainte de Namiko, de data asta aveam o referință pe bune… Și zic OK, ieșim la plimbare, era weekend, ne petrecem toată ziua împreună.

Ne oprim la un moment dat la o terasă să luăm prânzul cu Namiko și cu unul dintre amicii soțului meu. Mă duc până la baie să mă spăl pe mâini și zic ȘI DACĂ, TOTUȘI… (…) Îmi fac testul, îl bag cuminte în geantă și mă întorc la masă de la terasă pentru că scria să aștepți, pentru interpretare, cinci minute. Trecuseră 45 de minute, nu cinci, deschid geanta… Am rămas de-a dreptul șocată. Liniile, toate, erau roz, dar toate!”, a declarat Andreea Ibacka

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI