Andreea Esca și-a schimbat coafura, în sfârșit! Apariție inedită la Știrile PRO TV, fanii sunt surprinși

Andreea Esca și-a schimbat coafura, în sfârșit! Apariție inedită la Știrile PRO TV, fanii sunt surprinși
Andreea Esca în 2014. Sursă foto: Agenția de presă mondenă

Andreea Esca ar putea să fie recunoscută oriunde în țară, dar nu doar chipul foarte popular sau vocea ce a consacrat-o ar face mulți oameni să o observe. Coafura ei nu a suferit vreo schimbare drastică încă din 1995, de la primele apariții ale vedetei la pupitrul știrilor. Totuși, în această seară ea a decis să abordeze un alt look și a apărut așa la televizor, surprinzându-și fanii.

Andreea Esca, schimbare de look. Cum a apărut la televizor

Andreea Esca este cea mai cunoscută prezentatoare de știri de la noi din țară, iar coafura ei este la fel de consacrată precum și talentul pe care îl expune la televizor aproape în fiecare seară. Aceasta nu este adepta schimbărilor drastice, așa că a preferat să aibă același look timp de ani de zile, dar acum a venit surpriza pe care o aștepta toată lumea!

Vedeta a apărut la PRO TV cu o altă coafură, ceea ce nu îi prea stă în fire. Aparițiile sale cu părul prins sau cu o altă nuanță sunt destul de rare, așa că toată lumea s-a bucurat când a văzut-o. Pentru că își ține părul la fel încă de când și-a început cariera, orice schimbare mică este, de fapt, uriașă. În timp ce nu și-a tăiat părul și nici nu a ales o altă culoare, ea a apărut cu unele șuvițe din față prinse la spate, spre surprinderea tuturor ce o urmăresc.

Andreea Esca, Pro Tv, Andreea Esca coafura
Andreea Esca și-a făcut o schimbare de look

De ce nu își schimbă Andreea Esca coafura

Chiar dacă de-a lungul anilor s-a zvonit că Andreea Esca nu poate să își schimbe coafura pentru că este obligată de contract atunci când vine vorba despre aspectul său, acest lucru nu este deloc adevărat. Știrista s-a obișnuit cu imaginea ei încă de când a apărut pe sticlă în 1985, dar a recunoscut în trecut că dacă și-ar schimba meseria ar arăta cu totul diferit.

„Nu există niciun contract prin care să mi se impună coafura. Așa s-a nimerit să fiu coafată pe 1 decembrie 1995, mi-a placut, cred că se potrivește cu tipul de program și cu fața mea și cam asta e tot… Este o opțiune personală. (…) L-aș lăsa mai lung și poate aș reveni la culoarea mea naturală, care este mai închisă.”, mărturisea vedeta în trecut.

Cum arăta Andreea Esca în trecut. Nu mulți și-o mai amintesc asa

Totuși, Andreea Esca a mai suferit câteva schimbări mici de look încă de când a venit la pupitrul știrilor. Vedeta a avut și alte nuanțe la păr, dar a și apărut cu bucle din când în când. Aceasta este recunoscută pentru șuvițele sale blonde, dar în primii săi ani de carieră, coafura sa era mult mai închisă la culoare.

Andreea Esca, Pro Tv, Andreea Esca coafura
Andreea Esca în 1997. Sursă foto: Agenția de presă mondenă

Dacă acum are părul până la umeri, au existat momente în trecut când Andreea Esca avea părul puțin mai lung. Chiar dacă forma respecta coafura de acum, știrista nu avea această nuanță de blond superbă și arăta complet diferit. Schimbări au existat, dar foarte discrete!

Andreea Esca, Pro Tv, Andreea Esca coafura
Andreea Esca în 1997. Sursă foto: Agenția de presă mondenă

Totuși, în 2003 Andreea Esca se decidea pentru totdeauna asupra nuanței pe care și-o dorește. Știrista trecea de la o culoare de șaten închis la un blond superb pe care îl menține și în zilele noastre. Una dintre fotografiile ce îi surprinde cel mai bine plăcerea stilistică datează încă din 2014, iar fanii cu siguranță își amintesc de ea.

Andreea Esca, Pro Tv, Andreea Esca coafura
Andreea Esca în 2014. Sursă foto: Agenția de presă mondenă

Puțini sunt cei ce au văzut-o cu părul lung pe una dintre cele mai iubite vedete din România. Din fericire, există fotografii ce demonstrează că gusturile erau altele în trecut. De menționat este faptul că îi stă foarte bine cu orice coafură, dar cu siguranță va mai dura până când ea își va face o schimbare radicală de look.

Andreea Esca, Pro Tv, Andreea Esca coafura
Andreea Esca cu părul lung. Sursă foto: Agenția de presă mondenă