Tatăl Andreei Esca a dat-o de gol pe vedetă. Ce obișnuia să facă mereu, la ora 2 noaptea: ”Avea gașca ei”

Tatăl Andreei Esca a dat-o de gol pe vedetă. Ce obișnuia să facă mereu, la ora 2 noaptea: ”Avea gașca ei”
Ce boacăne făcea Andreea Esca atunci când era mică. Tatăl ei a spus totul

Andreea Esca poate să fie considerată de mulți români un adevărat exemplu, aflându-se de ani de zile la pupitrul știrilor. Aceasta și-a construit o carieră de mare succes, dar puțini știu cum și-a trăit copilăria. Tatăl ei a decis să o dea de gol și să vorbească despre toate boacănele pe care le făcea vedeta la o vârstă foarte fragedă.

Tatăl Andreei Esca a făcut dezvăluiri uluitoare. Ce făcea Andreea Esca în trecut

Invitată la emisiunea ‘La Măruță’, difuzată la PRO TV și moderată de Cătălin Măruță, Andreea Esca a mers în locul unde își petrecea toate vacanțele în copilărie, anume Porumbacu din Sibiu. Pe lângă faptul că știrista a prezentat gradina superbă unde a trăit momente frumoase la o vârstă fragedă, dar și casa reamenajată, tatăl ei a fost prezent în direct pentru a o da de gol cu tot ce făcea atunci când era mică.

La fel ca orice copil, Andreea Esca avea foarte mulți prieteni alături de care își petrecea vacanțele de vară și făcea multe boacăne. Dumitru Esca, tatăl vedetei, a povestit că nu o certa și o lăsa să facă ce își dorește, chiar dacă se întorcea foarte târziu acasă la o vârstă fragedă.

„Nu o certam, o lăsam să facă ce vrea. Când era cuminte, nu era interesantă. Avea gașca ei din sat. (…) O lăsam în pace. Avea o gașcă, veneau toți la ora 2 dimineața acasă, chiar dacă aveau doar 12-13 ani.”, a povestit tatăl Andreei Esca.

Ce facultate trebuia să urmeze, de fapt, Andreea Esca

De asemenea, el a mărturisit și cum a început cariera fiicei sale. Acesta a încercat să vadă ce îi place Andreei Esca, astfel că a trimis-o la București pentru a-și încerca norocul la ASE. Aceasta nu a reușit să intre la facultatea dorită de părintele său, așa că și-a îndreptat atenția spre jurnalism, chiar dacă lui Dumitru Esca nu i-a convenit deloc ce a ales să facă propriul copil.

„Am dibuit-o să văd ce îi place, am văzut că nu prea îi plac multe. Și atunci i-am zis: ‘Du-te mă la economiști acolo, la Ase’. S-a dus unde i-am spus, dar nu am intrat. Am fost supărat până când am văzut că și-a făcut loc la jurnalistică. (…) Mai avea și alte secții pe acolo și am crezut că merge la alte secții. Ea singură s-a dus.”, a mai spus Dumitru Esca.

Când a avut Andreea Esca primul iubit

Știrista trăiește o poveste frumoasă de dragoste de mulți ani cu soțul ei, Alexandre Eram. Cei doi sunt foarte apreciați pentru familia superbă pe care au construit-o, dar nu se știu foarte multe detalii cu privire la viața amoroasă pe care vedeta a avut-o înainte de a-și uni destinul cu alesul ei. Se pare că primul iubit l-a avut în liceu, iar tatălui său nu i-a plăcut deloc ideea.

„În liceu, cred că era în ultima clasă când a avut un coleg iubit. Eu nu prea o întrebam, nu prea eram acasă, eram pe șantier la Constanța. Nu am fost gelos, dar nu mi-a convenit.”, a mai zis tatăl Andreei Esca la emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI