Andreea Esca se gândește să renunțe la PRO TV. „Poate fi o problemă. Nu sunt în stare!“

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive și îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. În vârstă de 48 de ani, aceasta se identifică de mulți ani cu postul de televiziune Pro TV. Dar, s-a gândit vreodată Esca să părăsească pupitrul știrilor? Răspunsul îl veți afla parcurgând acest articol.

Andreea Esca pleacă de la Pro TV?

Andreea Esca își continuă cu succes jobul de la Pro TV de aproape 25 de ani, și, cel mai probabil, vedeta va rămâne la pupitrul principalelor până va ieși la pensie. În prima sa apariție, Esca purta un sacou vișiniu și avea părul șaten, iar imaginea pe care o afișa era una armonioasă. Era serioasă și concentrată pe ce urma să le transmită telespectatorilor, care urmau să o îndrăgească numaidecât.

Întrebată dacă ar renunța la carieră în spatele pupitrului de știri care a consacrat-o, vedeta Pro TV a declarat că la fel cum stăm lângă oamenii pe care îi iubim până când aceștia încetează să mai existe, așa va dăinui și ea în televiziune, adică până la sfârșit.

„Dacă o să moară, o să moară cu mine acolo“

Cu toate că este conștientă de faptul că în aceste vremuri televiziunea a trecut pe locul doi, după online, iar mulți spun, metaforic, că este pe moarte, Andreea Esca a declarat că nu își va abandona „prima dragoste“.

De ce nu a plecat Andreea Esca niciodată de la pupitrul știrilor Pro TV?
De ce nu a plecat Andreea Esca niciodată de la pupitrul știrilor Pro TV?

„La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când şi îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: «Ştii care e problema ta? Nu ştii verbul a abandona». Şi probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să ştii că poate fi foarte bine o problemă. Nu sunt în stare.

Deşi, am foarte multe lucruri şi câteodată mă gândesc: «Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunţ la ceva», nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuţiei noastre, le fac din plăcere.

Adică da, şi dacă este pe moarte, ce, nu mai stai lângă un om, pentru că este pe moarte, dacă îl iubeşti?! Aşa o să stau şi eu în televiziune, până o să moară. Dacă o să moară, o să moară cu mine acolo. Adică nu mi se pare fair (cinstit n.r.) să o abandonez acum, la greu!“, a declarat Esca într-un interviu pentru evz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI