Andreea Esca, mai sinceră ca niciodată. I-a dat o „palmă” lui Dan Bittman, reacție tranșantă

Andreea Esca, mai sinceră ca niciodată. I-a dat o „palmă” lui Dan Bittman, reacție tranșantă
Andreea Esca a avut o reacție tranșantă la adresa celor care au acuzat-o că a mințit când a susținut că este bolnavă de Covid. Printre cei care o criticau s-a aflat și Dan Bittman. Ce i-a transmis prezentatoarea TV artistului?

Andreea Esca a avut o reacție tranșantă la adresa celor care au acuzat-o că a mințit când a susținut că este bolnavă de Covid. Printre cei care o criticau s-a aflat și Dan Bittman. Ce i-a transmis prezentatoarea TV artistului?

Ce i-a transmis Andreea Esca lui Dan Bittman

Andreea Esca a venit cu un răspuns tranșant la adresa celor care o criticau și susțineau că prezentatoarea TV minte când spune ca este infectată cu noul coronavirus. Acum, la aproximativ jumătate de an de la acel moment, Esca vine și răspunde celor care au criticat-o. Printre cei care contestau faptul că vedeta de televiziune ar fi bolnavă s-a numărat și Dan Bittman.

La vremea respectivă, Dan Bittman declara că prezentatoarea tv și-a înscenat boala și că se face propagandă falsă prin intermediul persoanelor publice. De asemenea, el mai spunea că dacă ar fi fost adevarat trebuia ca toată redacția de știri să se închidă.

„Cu Andreea Esca, cu care, repet, sper să mai fie amica mea, eu am avut o singură întrebare pe care mi-am pus-o. Atâta vreme cât Andreea Esca este pionul principal al PRO TV, atâta vreme cât toată redacția de știri gravitează în jurul ei, de la portar, până la director, deci toată lumea intră în contact cu ea.

În momentul în care Esca a susținut că are Covid și s-a izolat, păi trebuia să se închidă postul, toți trebuiau să intre în izolare. Ori, asta nu s-a întâmplat. Nu le doresc răul, dar sunt lucruri care se bat cap în cap.

Legea este din păcate aplicată numai unora. S-a făcut propagandă prin intermediul persoanelor publice pentru acest virus. Se căutau sportivi, oameni de marcă, artiști, cântăreți. Unii au reacționat mai bine, alții, nu. Cu toții suntem datori cu o moarte. Să nu uitați asta!”, a declarat Dan Bittman la vremea aceea pentru Impact.ro.

Esca, primele reacții la acuzațiile aduse

După ce în vara anului trecut Andreea Esca anunța că a fost infectată cu noul coronavirus, atât ea cât și soțul ei, un val de acuzații au apărut la adresa ei. Mulți contestatari susțineau că este o minciună ceea ce declara vedeta.

Acum, însă, Esca a făcut primele precizări și a transmis un mesaj celor care nu au crezut că s-ar fi îmbolnăvit de Covid-19.

„Nu am fost puși niciodată în situația aceasta. Noi, omenirea. Această pandemie a modificat complet felul în care oamenii au început să reacționeze. Ne-a dat peste cap pe absolut toți. Unii au reacționat într-un fel, alții, în alt fel. Nu avem noi cum să coordonăm asta sau cum să ne explicăm.

În online noi nu i-am văzut decât pe ei (n.r. pe cei cu hate-ul). Oamenii aceia care au fost afectați, care au înțeles despre ce a fost vorba, care nu aveau nimic rău de spus, m-au sunat, mi-au explicat, nu sunt tipul de oameni care să își pună părerile în scris, pe un Facebook. Oamenii au reacții super ciudate, în momentul ăsta nu există decât păreri pro ori contra. Parcă suntem într-un război. Ori ești cu ăia, ori cu ăia“, a declarat Esca, în emisiunea lui Mihai Petre, de pe Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI