Declarații șoc în showbiz! Și-a înscenat Andreea Esca boala? Dan Bittman face acuzații grave

Declarații șoc în showbiz! Și-a înscenat Andreea Esca boala? Dan Bittman face acuzații grave
Dan Bittman, despre infectarea Andreei Esca cu COVID-19

Dan Bittman vine cu noi afirmații șocante. Cunoscutul solist al trupei Hoograf susține că Andreea Esca și-ar fi înscenat infectarea cu coronavirus, lucru pe care-l cred încă o plajă de români. Ce spune artistul?

Dan Bittman declarații șocante. Și-a înscenat Andreea Esca infectarea cu COVID-19?

Dan Bittman vine din nou cu afirmații puternice din spate. Artistul susține că celebra știristă nu a suferit într-adevăr de COVID-19 și e de părere că aceasta și-a înscenat boala. Aceeași perspectivă e împărtășită de o mare plajă de români, dar și de una din cele mai vocale și controversate personaje de la noi – Dana Budeanu.
Amintim că solistul trupei Holograf a mai declarat în urmă cu câteva săptămâni că nu crede nici în graviditatea virusului sau în măsurile exagerate luate de autoritățile din România, aviz celei de-a doua carantine. Solistul pune aspru la îndoială faptul că prietena lui, ca multe alte vedete, ar fi avut cu adevărat coronavirus.

Vedeta tocmai că a văzut oameni care au trecut prin asta și care nu și-au revenit atât de repede.Nu am primit nici un leu și n-o să primesc niciodată nici un leu. Mă caută o grămadă de lume să-mi propună tot felul de acțiuni în comun, să mă alătur lor și așa mai departe”, a spus artistul. De asemenea, fostul prezentator de televiziune a mai menționat și că nu dorește să facă politică, doar că vrea ca și copiii săi și generațiile de acum încolo să poată vorbi liber.

Dan Bittman nu crede în infectarea Andreei Esca cu COVID-19
Dan Bittman nu crede în infectarea Andreei Esca cu COVID-19

” Au vrut să găsească și în lumea sportului”

”S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților… Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, Dan Bittman la o emisiune online moderată de Mădălin Ionescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI