Andreea Esca, așa cum nu credeai că o vei vedea vreodată! Ce a făcut prezentatoarea TV într-un club de noapte din București

Ce a făcut prezentatoarea TV Andreea Esca într-un club de noapte din București

Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor PRO TV, s-a afișat așa cum nu credeai că o vei vedea vreodată. Ce a făcut într-un club de noapte din București?

Andreea Esca, într-un club de noapte din București

Andreea Esca, emblema postului PRO TV se afișează din ce în ce mai diferit față de cum o făcea în urmă cu câțiva ani. Știrista acceptă aproape toate invitațiile la evenimentele mondele din Capitală, se îmbracă mai colorat, iar de curând a acționat ca un adolescent, fiind entuziasmată de o noapte pe cinste petrecută într-un club de noapte, unde s-a numărat printre invitații de seamă.

Prezentatoarea a încins atmosfera, căci, la un moment dat, s-a așezat la platane și a mixat hit-uri vechi. Îmbrăcată într-o ținută casual și cu părul coafat lejer, Esca a prins repede ce are de făcut în calitate de DJ. După ce s-a dus lângă alți invitați aflați la platane, vedeta PRO TV a mixat melodii celebre lansate în urmă cu mulți ani de artiști români, dar și de peste ocean. Printre piesele care au răsunat din mâna jurnalistei s-au numărat ”Fără filtru”, a lui Grasu XXL, ”Nu mă uita”, a celor de la RACLA în colaborare cu Anda Adam, și ”Viață Bună”, de la La Familia și Bater.

Esca, parte din campania ”Viața atârnă de un fir de păr”

Agenția Ogilvy România și Asociația Dăruiește Viață au fost premiate pentru campania ”Viața atârnă de un fir de păr”, cu Esca, Smiley, Tudor Chirilă și Gabriel Liiceanu. Poriectul și-a propus să atragă atenția asupra unei realități crude și concrete, anume viața copiilor bolnavi de cancer din România atârnă de un fir de păr. Scopul a fost să sprijine procesul de donații pentru construirea primei unități spitalicești dedicate copiilor afectați de această boală.

Andreea Esca, așa cum nu credeai că o vei vedea vreodată! Ce a făcut prezentatoarea TV într-un club de noapte din București
Andeea Esca, la platane

Campania este inițiativa Asociației Dăruiește Viață și reprezintă unul dintre cele mai curajoase proiecte din țara noastră din ultimii 30 de ani. Proiectul a adus împreună personalități din spațiul public, precum Andreea Esca, Alex Dima, Paula Herlo, Gabriel Liiceanu, Tudor Chirilă, Marius Manole, Pavel Bartoș, Florin Busuioc și Smiley.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI