Andreea Esca și fiica ei, nemulțumite de viața în Londra. Ce anunț a făcut știrista de la PRO TV

Autor: Alexandra Chivu - 16:19, 12 nov. 2019
Andreea Esca și fiica ei, nemulțumite de viața în Londra

Andreea Esca și Alexia Eram, fiica ei, sunt nemulțumite de viața în Londra. Ce anunț a făcut știrista de la PRO TV pe A List Magazine, revista deținută de aceasta?

Andreea Esca și fiica ei, Alexia, nemulțumite de viața în Londra

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, s-a mutat în Anglia, unde studiază marketing, publicitate și relații publice, după ce a terminat Liceul Francez din Capitală. Se află deja de ceva vreme pe alte meleaguri, însă nu s-a acomodat. Așadar, dacă vi s-a părut că o vedeți cam des pe Alexia în țară, nu vă înșelați, căci fata nu este deloc încântată de viața de student în Anglia, așa că profită de fiecare moment liber pentru a se întoarce în România, la familie și iubit. De asemenea, și Andreea Esca a confirmat incompatibilitatea fiicei sale cu orașul în care studiază.

Andreea Esca și fiica ei, nemulțumite de viața în Londra. Ce anunț a făcut știrista de la PRO TV
Andreea Esca și fiica ei

„Toamnă. Back to school și pentru mine, care m-am dus cu Alexia la Londra să o reinstalez pentru noul an școlar. Aceleași discuții despre cum și-ar dori să existe școala la care merge ea în România, pentru că nu-i place în Anglia, unde nu sunt iubitul și prietenii ei, «lumea e rece și la fel și vremea, mâncarea proastă, distracția scumpă și străzile unsafe»”, a scris emblema PRO TV pe A List Magazine, revistă pe care o deține.

”Eu îmi continui însă teoria…”

Chiar dacă situația nu pare fericită, Andreea Esca nu își pierde speranța că fiica ei va începe să vadă, la un moment dat, și avantajele de a studia la Londra. „Eu îmi continui însă teoria despre «nu e OK să generalizezi, există oameni și lucruri bune și rele peste tot, e o țară plină de istorie, de cultură și de artă, este ceea ce ai nevoie la vârsta asta, te pregătește bine pentru viitor, indiferent unde va fi acesta bla, bla, bla»”, a mai scris vedeta PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI