Andreea Esca și fiica ei, nemulțumite de viața în Londra. Ce anunț a făcut știrista de la PRO TV

Andreea Esca și fiica ei, nemulțumite de viața în Londra

Andreea Esca și Alexia Eram, fiica ei, sunt nemulțumite de viața în Londra. Ce anunț a făcut știrista de la PRO TV pe A List Magazine, revista deținută de aceasta?

Andreea Esca și fiica ei, Alexia, nemulțumite de viața în Londra

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, s-a mutat în Anglia, unde studiază marketing, publicitate și relații publice, după ce a terminat Liceul Francez din Capitală. Se află deja de ceva vreme pe alte meleaguri, însă nu s-a acomodat. Așadar, dacă vi s-a părut că o vedeți cam des pe Alexia în țară, nu vă înșelați, căci fata nu este deloc încântată de viața de student în Anglia, așa că profită de fiecare moment liber pentru a se întoarce în România, la familie și iubit. De asemenea, și Andreea Esca a confirmat incompatibilitatea fiicei sale cu orașul în care studiază.

Andreea Esca și fiica ei, nemulțumite de viața în Londra. Ce anunț a făcut știrista de la PRO TV
Andreea Esca și fiica ei

„Toamnă. Back to school și pentru mine, care m-am dus cu Alexia la Londra să o reinstalez pentru noul an școlar. Aceleași discuții despre cum și-ar dori să existe școala la care merge ea în România, pentru că nu-i place în Anglia, unde nu sunt iubitul și prietenii ei, «lumea e rece și la fel și vremea, mâncarea proastă, distracția scumpă și străzile unsafe»”, a scris emblema PRO TV pe A List Magazine, revistă pe care o deține.

”Eu îmi continui însă teoria…”

Chiar dacă situația nu pare fericită, Andreea Esca nu își pierde speranța că fiica ei va începe să vadă, la un moment dat, și avantajele de a studia la Londra. „Eu îmi continui însă teoria despre «nu e OK să generalizezi, există oameni și lucruri bune și rele peste tot, e o țară plină de istorie, de cultură și de artă, este ceea ce ai nevoie la vârsta asta, te pregătește bine pentru viitor, indiferent unde va fi acesta bla, bla, bla»”, a mai scris vedeta PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI