Andreea Esca, apariție incendiară la PRO TV. Gafa colosală a vedetei, savurată de fanii ei

Andreea Esca, apariție incendiară la PRO TV. Gafa colosală a vedetei, savurată de fanii ei
Andreea Esca, aparitie incendiara la PRO TV

Până la urmă nimeni nu este perfect, nu-i așa? Andreea Esca a avut parte de o apariție incendiară la PRO TV, în timp ce prezenta buletinul de știri. Admiratorii jurnalistei au savurat din plin mica gafă pe care Esca a făcut-o, fără să își dea seama. Imaginea a devenit virală.

Ce gafă a făcut Andreea Esca la PRO TV

Andreea Esca este, cu siguranță, una dintre cele mai cunoscute dacă nu cea mai populară prezentatoare de știri din România. Vedeta de la PRO TV este o bună profesionistă, care se bucură de o carieră imensă în spate. De mai bine de 20 de ani, Andreea Esca ne prezintă cele mai importante știri ale zilei la PRO TV, iar jurnalista face tot posibilul pentru a arăta perfect cu fiecare ocazie, dând dovadă de profesionalism și experiență în domeniul mass-media.

Andreea Esca, apariție incendiară la PRO TV. Însă, la finalul zilei, până și Andreea Esca este doar un om care poate face greșeli. Recent, celebra știristă a făcut o gafă colosală care a fost savurată de toți admiratorii săi. Jurnalista a avut parte de o apariție de senzație pe sticlă, atunci când i s-a văzut breteaua de la sutien, în timp ce prezenta buletinul de știri de la PRO TV.

Dar asta nu este tot. Putem spune că ușurință faptul că întreaga suflare masculină a României s-a putut bucura de o priveliște de zile mari, atunci când bluza roz a prezentatoarei a lăsat la vedere un bust generos, care ar stârni invidia oricărei doamne sau domnișoare.

Dan Bittman a acuzat-o pe Andreea Esca, spunând că nu a avut coronavirus

Celebra știristă de la PRO TV le-a transmis un mesaj tuturor celor care au acuzat-o că nu ar fi fost, cu adevărat, infectată cu virusul COVID-19, lucru care a deranjat-o vizibil pe Andreea Esca. Printre aceste persoane care au criticat-o se numără și artistul Dan Bittman.

„Cu Andreea Esca, cu care, repet, sper să mai fie amica mea, eu am avut o singură întrebare pe care mi-am pus-o. Atâta vreme cât Andreea Esca este pionul principal al PRO TV, atâta vreme cât toată redacția de știri gravitează în jurul ei, de la portar, până la director, deci toată lumea intră în contact cu ea.

În momentul în care Esca a susținut că are Covid și s-a izolat, păi trebuia să se închidă postul, toți trebuiau să intre în izolare. Ori, asta nu s-a întâmplat. Nu le doresc răul, dar sunt lucruri care se bat cap în cap. Legea este din păcate aplicată numai unora. S-a făcut propagandă prin intermediul persoanelor publice pentru acest virus. Se căutau sportivi, oameni de marcă, artiști, cântăreți. Unii au reacționat mai bine, alții, nu. Cu toții suntem datori cu o moarte. Să nu uitați asta!”, a declarat Dan Bittman la vremea aceea pentru Impact.ro.

Reacția știristei pentru toți cei care o critică

Andreea Esca a avut dreptul la replică și a transmis un mesaj către toți cei care au acuzat-o de propagandă, în cadrul podcastului realizat de fostul jurat Românii au Talent Mihai Petre:

„Nu am fost puși niciodată în situația aceasta. Noi, omenirea. Această pandemie a modificat complet felul în care oamenii au început să reacționeze. Ne-a dat peste cap pe absolut toți. Unii au reacționat într-un fel, alții, în alt fel. Nu avem noi cum să coordonăm asta sau cum să ne explicăm.

În online noi nu i-am văzut decât pe ei (n.r. – haterii). Oamenii aceia care au fost afectați, care au înțeles despre ce a fost vorba, care nu aveau nimic rău de spus, m-au sunat, mi-au explicat, nu sunt tipul de oameni care să își pună părerile în scris, pe un Facebook. Oamenii au reacții super ciudate, în momentul ăsta nu există decât păreri pro ori contra. Parcă suntem într-un război. Ori ești cu ăia, ori cu ăia“, i-a spus Andreea Esca lui Mihai Petre, pe Youtube.