27 ian. 2023 | 23:46

Andreea Carina, glasul dumnezeiesc care i-a cucerit pe juraţii de la Românii au Talent 2023. S-a dat imediat Golden Buzz

Emisiuni TV
Andreea Carina, glasul dumnezeiesc care i-a cucerit pe juraţii de la Românii au Talent 2023. S-a dat imediat Golden Buzz
La 11 ani, Andreea Carina este glasul dumnezeiesc care i-a cucerit pe juraţi (foto PRO TV)

Seara zilei de 27 ianuarie a adus un nou episod din „Românii au Talent”, iar românii au avut parte de momente inedite, unul dintre ele fiind cel care avea să aducă un nou Golden Buzz, pentru o voce de doar 11 ani. Cea care a creat momentul spectaculos este Andreea Carina, glasul dumnezeiesc care i-a cucerit pe juraţii de la „Românii au Talent” 2023.

La 11 ani, Andreea Carina este glasul dumnezeiesc care i-a cucerit pe juraţi

Dacă ne mai puneam problema că România nu are talente, seara de 27 ianuarie a reușit să spulbere, dacă mai era nevoie, această întrebare. Scena de la „Românii au Talent” a avut parte de unul din momentele care va deveni cu siguranță viral pe rețelele de socializare, și asta datorită unei voci atât de pline și clare aparținând unei tinere de doar 11 ani.

Pe numele ei Andreea Carina Veghiu, a urcat pe scenă cu extrem de multă încredere în forțele ei, spunând că „am venit la Românii au talent ca să văd cum e să cânți în fața unui public”, iar jurații și toți cei aflați în sală, precum și milioanele de telespectatori români au rămas vrăjiți de glasul dumnezeiesc care i-a cucerit.

“Pentru mine e Jennifer Hudson. Interpretarea ta m-a dus cu gândul la ea. Mi-e foarte greu să înțeleg cum un copil de 11 ani poate să cânte așa. (…) Ești una la o mie! Sunt mulți copii care cântă frumos, dar unii au har de la Dumnezeu.

E greu să ne revenim după un asemenea moment. E clar că ai un dar de la Doamne, Doamne, nu mai am cuvinte! La 11 ani, ai o voce extraordinară, aduce spre Jennifer Hudson.

Mi-a venit să plâng, mi-a venit să râd, am trecut prin toate stările. Toată lumea trebuie să ştie de tine”, au fost reacțiile Andrei, și este cât se poate de adevărat.

Vezi și: Dragoș Bucur, de nerecunoscut în noul sezon „Românii au talent”! Și-a lăsat părul lung și barbă. Cum arată acum FOTO

A primit laurii de aur imediat !

Deși tânăra Andreea Carina a recunoscut că lucrează în prezent cu Bogdan de la El Negro, nu s-a sfiit să spună că va răspunde provocărilor de a cânta și muzică clasică, iar ceea ce a arătat în această seară la „Românii au Talent” reprezintă atuurile acestui pas pe care cu siguranță îl va face.

Am fost şocată, nu mă aşteptam să spună asemenea cuvinte despre mine. Am început să plâng”, a declarat Andreea care vine dintr-un sat din Prahova, are 11 ani şi visează să fie cântăreaţă. 

Toți cei aflați la masa juriului, precum și cei doi simpatici moderatori, Smiley și Pavel Bartoș, nu au avut altceva de spus pe tot parcursul prestației tinerei de 11 ani Andreea Carina, decât exclamații de admirație, iar finalul a fost pe măsura prestației și a calităților sale vocale, și anume s-a dat imediat Golden Buzz, acesta venind de la nimeni altul decât Andi Moisescu care declara după:

„Povestea e în felul următor. Din clipa în care a început să cânte, în primul rând m-a lovit timbrul, ai o atitudine care denotă așa o maturitate în fața căreia mă predau. Eu cred că tu meriți lucrul ăsta.

Am emoţii, încerc să mă calmez! Sper să fac puţină dreptate pentru că meriţi lucrul acesta. Nu ştiu de unde ai apărut şi unde ai fost până acum.”, a spus Andi Moisescu și a apăsat pe butonul maginc de Golden Buzz.

Deși are doar 11 ani, viitorul ei pe scena „Românii au Talent” poate fi până în finală, iar în rest, cariera ei va fi una de care noi restul, cu siguranță vom mai auzi, și vor fi doar lucruri bune. Felicitări Andreea Carina!

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro