Andreea Bănică, operată de urgență. Ce probleme de sănătate are: ”Mi-e frică, fraților!”

Andreea Bănică, operată de urgență. Ce probleme de sănătate are: ”Mi-e frică, fraților!”
Andreea Bănică are probleme de sănătate. De ce se va opera

Andreea Bănică o să fie operată de urgență! Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate, așa că a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor. Aceasta a tot amânat intervenția chirurgicală pentru că nu își dorea să se ajungă la bisturiu, dar acum este nevoită să accepte ideea.

Ce se întâmplă cu Andreea Bănică. Artista a cerut ajutorul medicului

Andreea Bănică se va opera marți, 1 iunie, după ce s-a confruntat mai mult timp cu problemele de respirație. Vedeta le-a mărturisit fanilor că intervenția nu poate să fie amânată, mai ales pentru că a ajuns să nu mai suporte căldura sau frigul. Aceasta și-a luat inima în dinți și le-a cerut medicilor să o ajute.

„Urmează să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine.

Eu am probleme foarte mari, respir greu și dacă e frig, și dacă e cald. Nu suport nici aerul condiționat că mi se înfundă nasul. Pe lângă faptul că am o deviație de sept, am și cornetele mărite.”, a spus Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică i-a speriat pe fani: ‘Mi-e frică’

Totuși, intervenția nu este lipsită de provocări. Vedeta are mari emoții și se teme de operație, chiar dacă problemele de sănătate nu îi dau pace. Aceasta își dorea să aibă intevenția cât mai târziu posibil, dar a primit din partea medicului un anunț dureros ce a făcut-o să aibă foarte multe emoții. Din fericire, soțul ei, Lucian, îi este aproape în fiecare moment și o susține orice s-ar întâmpla.

„Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă, pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac la șase luni, având un adenom hipofizar fac acest RMN. Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație. Și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă.

Este un subiect delicat pentru mine, inițial trebuia să mă operez pe 24 iunie, însă doctorul m-a sunat și m-a întrebat dacă pot mai devreme. Când am auzit pe 1 iunie am avut un șoc! Am stat de vorbă cu Lucian și el a zis: ‘Da, fă-o cât mai repede! Te susțin, sunt lângă tine’. Până la urmă m-am hotărât. Mi-e frică, fraților! Mi-e frică.”, a adăugat solista.

Într-adevăr, Lucian s-a operat și el de deviație de sept în adolescență, dar la el mi-a povestit că a fost horror, i-au dat cu dalta și cu ciocanelul. Nici nu vreau să mă gândesc. Știu că acum există altă tehnică.”, le-a mai spus vedeta fanilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI