Andreea Bănică, lovită înainte de un concert. Ce i-a făcut un șofer de TIR

Andreea Bănică, lovită înainte de un concert. Ce i-a făcut un șofer de TIR
Andreea Bănică, agresată de un bărbat chiar înainte de a urca pe scenă

Andreea Bănică a fost lovită de bărbat chiar înainte de a urca pe scenă. Fanii celebrei cântărețe sunt șocați de ce s-a întâmplat. Cum s-a petrecut totul și ce mărturii a făcut vedeta despre incident?

Andreea Bănică, agresată de un bărbat. Totul s-a întâmplat înainte de un concert

Andreea Bănică a trecut prin momente de panică înainte de a susține un concert. Artiștii trebuie ca înainte de a performa să se relaxeze și să-și adune toată energia pozitivă pentru a o transmite publicului. Iată că blondina noastră nu a putut face acest lucru.

Aceasta este una din cele mai apreciate artiste din România și are o carieră longevivă în industria autohtonă. De asemenea, a susținut mii de concerte de-a lungul anilor și de la fiecare a reușit să culeagă amintiri plăcute, lucru care nu s-a întâmplat și la locul unde a prestat cândva.

Solista a povestit în cadrul unui interviu câteva detalii șocante despre o întâmplare care a avut loc în văzut tuturor chiar înainte să urce pe scenă. Vedeta s-a luat la bătaie cu un șofer de TIR, iar în urma altercației femeia s-a ales cu o vânătaie.

Totul se întâmpla în urmă cu câțiva ani. Ea îi condamnă de la acel episod pe cei care apelează la violență, dar mai ales pe bărbații care nu țin cont de forța lor în plus față de majoritatea femeilor și care nu au nicio problemă în a da într-o doamnă.

„Mi se pare stânjenitor, pentru un bărbat, să vrei să dai într-o femeie”

„Cu foarte mulți ani în urmă, pe când mă despărțisem de Cristina, am plecat la un concert departe și m-am bătut cu un tirist. Urât din partea mea, dar din partea lui și mai urât, pentru că venea super supărat să dea într-o femeie, eu pe atunci o copilă, femeie în devenire.

Am amintiri de genul acesta că na, oamenii sunt diferiți și bărbații, uneori, ne tratează ca și când am fi bărbați și vor să se bată cu noi de la egal la egal. Mi se pare stânjenitor, pentru un bărbat, să vrei să dai într-o femeie. Dar se întâmplă. Cred că toți și toate am pățit. Țin minte că m-am lovit. Mă machiasem în genunchi, pentru că el mi-a dat cu piciorul”
Andreea Bănică (Sursa: unica.ro)

„Aveam o lovitură mare”

Blondina a mărturisit că a avut o lovitură mare pe care a fost nevoită să o mascheze cu machiaj pentru a nu se vedea. Din păcate, ghinionul a fost că la finele spectacolului a început ploaia și astfel vânătaia tot i s-a văzut în cele din urmă.

„Aveam o lovitură mare și mă machiasem în așa fel încât să nu se vadă. Era perfect. Culmea, a început ploaia spre sfârșitul evenimentului și a căzut machiajul meu și a început să iasă la iveală lovitura. A fost la final. Nu-ți spun cum am fugit. Nu m-am mai întors să dau autografe, tocmai ca să nu se vadă vânătaia din genunchi”
Andreea Bănică

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI