08 sept. 2021 | 13:18

Andreea Bănică, lovită înainte de un concert. Ce i-a făcut un șofer de TIR

Monden
Andreea Bănică, lovită înainte de un concert. Ce i-a făcut un șofer de TIR
Andreea Bănică, agresată de un bărbat chiar înainte de a urca pe scenă

Andreea Bănică a fost lovită de bărbat chiar înainte de a urca pe scenă. Fanii celebrei cântărețe sunt șocați de ce s-a întâmplat. Cum s-a petrecut totul și ce mărturii a făcut vedeta despre incident?

Andreea Bănică, agresată de un bărbat. Totul s-a întâmplat înainte de un concert

Andreea Bănică a trecut prin momente de panică înainte de a susține un concert. Artiștii trebuie ca înainte de a performa să se relaxeze și să-și adune toată energia pozitivă pentru a o transmite publicului. Iată că blondina noastră nu a putut face acest lucru.

Aceasta este una din cele mai apreciate artiste din România și are o carieră longevivă în industria autohtonă. De asemenea, a susținut mii de concerte de-a lungul anilor și de la fiecare a reușit să culeagă amintiri plăcute, lucru care nu s-a întâmplat și la locul unde a prestat cândva.

Solista a povestit în cadrul unui interviu câteva detalii șocante despre o întâmplare care a avut loc în văzut tuturor chiar înainte să urce pe scenă. Vedeta s-a luat la bătaie cu un șofer de TIR, iar în urma altercației femeia s-a ales cu o vânătaie.

Totul se întâmpla în urmă cu câțiva ani. Ea îi condamnă de la acel episod pe cei care apelează la violență, dar mai ales pe bărbații care nu țin cont de forța lor în plus față de majoritatea femeilor și care nu au nicio problemă în a da într-o doamnă.

„Mi se pare stânjenitor, pentru un bărbat, să vrei să dai într-o femeie”

„Cu foarte mulți ani în urmă, pe când mă despărțisem de Cristina, am plecat la un concert departe și m-am bătut cu un tirist. Urât din partea mea, dar din partea lui și mai urât, pentru că venea super supărat să dea într-o femeie, eu pe atunci o copilă, femeie în devenire.

Am amintiri de genul acesta că na, oamenii sunt diferiți și bărbații, uneori, ne tratează ca și când am fi bărbați și vor să se bată cu noi de la egal la egal. Mi se pare stânjenitor, pentru un bărbat, să vrei să dai într-o femeie. Dar se întâmplă. Cred că toți și toate am pățit. Țin minte că m-am lovit. Mă machiasem în genunchi, pentru că el mi-a dat cu piciorul”
Andreea Bănică (Sursa: unica.ro)

„Aveam o lovitură mare”

Blondina a mărturisit că a avut o lovitură mare pe care a fost nevoită să o mascheze cu machiaj pentru a nu se vedea. Din păcate, ghinionul a fost că la finele spectacolului a început ploaia și astfel vânătaia tot i s-a văzut în cele din urmă.

„Aveam o lovitură mare și mă machiasem în așa fel încât să nu se vadă. Era perfect. Culmea, a început ploaia spre sfârșitul evenimentului și a căzut machiajul meu și a început să iasă la iveală lovitura. A fost la final. Nu-ți spun cum am fugit. Nu m-am mai întors să dau autografe, tocmai ca să nu se vadă vânătaia din genunchi”
Andreea Bănică

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro