31 aug. 2021 | 10:08

Andreea Bănică a încins plaja în vacanța din Grecia. Cum a apărut îmbrăcată

Monden
Andreea Bănică a încins plaja în vacanța din Grecia. Cum a apărut îmbrăcată
Andreea Banica a incins plaja din Grecia cu pozele astea

Andreea Bănică nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este una dintre cele mai frumoase, talentate și apreciate artiste din showbizul românesc. Blondina pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Cum s-a pozat cântăreața pe plaja din Grecia. Și-a înnebunit fanii.

Andreea Bănică a încins plaja în vacanța din Grecia. Cum a apărut îmbrăcată

Una dintre cele mai senzuale și carismatice vedete din România a încins nisipul fierbinte din Grecia. Andreea Bănică este o femeie frumoasă, conștientă de atuurile fizice pe care le posedă. La 43 de ani, fosta prezentatoare de la Bravo, ai stil! pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice, având un trup sculptat și trăsături de adolescentă.

Pentru că este una dintre cele mai apreciate influencerițe din România, Andreea Bănică este extrem de mândră de comunitatea sa de fani de pe Instragram, admiratori de care este apropiată și cărora le împărtășește rutina ei de zi cu zi.

Recent, Andreea Bănică a postat fotografii rare din cea mai recentă vacanță pe care a petrecut-o în paradisul grecesc. Cântăreața arată senzațional și ar face invidioase foarte multe tinere de 20 de ani cu formele sale perfecte și picioarele inconfundabil de lungi.

Andreea Bănică a făcut senzație pe străduțele din Grecia, pozându-se în diferite ipostaze incitante, menite să bucure ochiul reprezentanților sexului puternic.

Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, senzuala blondină și-a scos în evidență bustul generos, iar internauții au reacționat imediat, felicitând-o pentru felul în care se menține în formă.

Ce operație a suferit Andreea Bănică la începutul verii

Pe 1 iunie 2021, Andreea Bănică a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul nasului, iar de atunci vedeta se recuperează.

„Am suferit o operație de septoplastie, care nu mi-a dat voie, o perioadă, să vorbesc cu voi și să postez prea mult. Am revenit pe baricade, sper din toată inima să-mi revin repede și să-mi intru-n ritm. Nu sunt completă refăcută, dar mergem înainte.

Abia aștept să îmi revin după operație. Perioada aceasta necesită îngrijire mare, igienă corespunzătoare. Încă vorbesc pe nas și observ că răgușeala mai este prezentă. După operație, doctorul mi-a spus că am puțin inflamate corzile vocale. De aici răgușeala mea”, povestea Andreea Bănică, acum două luni, într-o nouă postare pe Instagram.

Diva le-a spus urmăritorilor săi că simptomele bolii i se agraversă, deoarece medicii i-au propus să facă această procedură acum cinci ani.

„Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. (…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine”, a completat artista.

Parteneri
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. PRIMELE IMAGINI / FOTO
Unica.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
Se schimbă permisul de conducere. Te obligă să îl înlocuiești. Taxa pe care șoferii nu o pot evita
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro