08 iul. 2021 | 09:16

Ce a pățit Andreea Bănică în mall. Vedeta a făcut urât: ”Nu vreți să știți ce a fost la gura mea”

Monden
Ce a pățit Andreea Bănică în mall. Vedeta a făcut urât: ”Nu vreți să știți ce a fost la gura mea”
Ce a pățit Andreea Bănică într-un mall din Capitală

Vedetele nu sunt lipsite de întâmplări bizare. Andreea Bănică s-a enervat cumplit într-un mall din București, așa că vedeta nu s-a mai putut abține în momentul în care și-a dat seama că nu are parte de ajutor.

Andreea Bănică, întâmplare bizară într-un mall: ‘Demisionez!’

Andreea Bănică a trecut prin momente de cumpănă. Vedeta a rămas blocată chiar într-un mall din București, așa că s-a panicat în momentul în care și-a dat seama că nu poate să plece din respectivul loc aflat în Capitală.

După câteva ore în care s-a antrenat la sală, Andreea Bănică s-a urcat în bolidul de lux pe care îl deține și a vrut să meargă acasă, dar tichetul de parcare nu a funcționat. Aceasta a încercat să găsească o persoană pentru a cere ajutorul, dar angajații erau de negăsit.

„După ce m-am antrenat două ore jumătate, aproape trei astăzi, fiți atenți ce pățesc eu. Deci mă învârt de atâta timp să găsesc pe cineva de la security ca să pot să ies din mall și cred eu că acești domni de la security se află la meci, pe terasă.

Mi-a spus cineva, mi-a vândut un pont, să mă duc să caut. Primul om de la security care îmi iese în cale, nu vreți să știți ce a fost la gura mea.

Rău e să fii obosit și să cauți pe cineva în tot mall-ul să poți să pleci. Demisionez!”, a transmis Andreea Bănică pe InstaStory.

Ce s-a întâmplat cu Andreea Bănică. Vedeta a tras o sperietură de zile mari

Totul este bine când se termină cu bine pentru Andreea Bănică, mai ales pentru că aceasta a reușit să găsească un angajat în mall și să plece acasă.

Chiar dacă nervii vedetei au fost întinși la maxim, aceasta a reușit să se calmeze și să găsească o soluție pentru a rezolva problema extrem de dificilă.  

„Am ajuns acasă până la urmă, m-am plimbat ceva în mall-ul acela, am găsit pe cineva de security și îmi spune așa, de ce n-ați fost la parter, avem un coleg acolo.

Am fost la parter, nu era colegul, era părăsire de post, nu era colegul, era plecat, poate o fi fost omul la baie.

Îmi spune foarte drăguț așa că pe spatele tichetului sunt două numere de telefon, iar la care eu așa mă gândesc, oi fi eu blondă, dar dacă n-ai baterie la telefon, cum ieși din mall, cum?”, a mai zis Andreea Bănică.

 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro