Ce a pățit Andreea Bănică în mall. Vedeta a făcut urât: ”Nu vreți să știți ce a fost la gura mea”

Ce a pățit Andreea Bănică în mall. Vedeta a făcut urât: ”Nu vreți să știți ce a fost la gura mea”
Ce a pățit Andreea Bănică într-un mall din Capitală

Vedetele nu sunt lipsite de întâmplări bizare. Andreea Bănică s-a enervat cumplit într-un mall din București, așa că vedeta nu s-a mai putut abține în momentul în care și-a dat seama că nu are parte de ajutor.

Andreea Bănică, întâmplare bizară într-un mall: ‘Demisionez!’

Andreea Bănică a trecut prin momente de cumpănă. Vedeta a rămas blocată chiar într-un mall din București, așa că s-a panicat în momentul în care și-a dat seama că nu poate să plece din respectivul loc aflat în Capitală.

După câteva ore în care s-a antrenat la sală, Andreea Bănică s-a urcat în bolidul de lux pe care îl deține și a vrut să meargă acasă, dar tichetul de parcare nu a funcționat. Aceasta a încercat să găsească o persoană pentru a cere ajutorul, dar angajații erau de negăsit.

„După ce m-am antrenat două ore jumătate, aproape trei astăzi, fiți atenți ce pățesc eu. Deci mă învârt de atâta timp să găsesc pe cineva de la security ca să pot să ies din mall și cred eu că acești domni de la security se află la meci, pe terasă.

Mi-a spus cineva, mi-a vândut un pont, să mă duc să caut. Primul om de la security care îmi iese în cale, nu vreți să știți ce a fost la gura mea.

Rău e să fii obosit și să cauți pe cineva în tot mall-ul să poți să pleci. Demisionez!”, a transmis Andreea Bănică pe InstaStory.

Ce s-a întâmplat cu Andreea Bănică. Vedeta a tras o sperietură de zile mari

Totul este bine când se termină cu bine pentru Andreea Bănică, mai ales pentru că aceasta a reușit să găsească un angajat în mall și să plece acasă.

Chiar dacă nervii vedetei au fost întinși la maxim, aceasta a reușit să se calmeze și să găsească o soluție pentru a rezolva problema extrem de dificilă.  

„Am ajuns acasă până la urmă, m-am plimbat ceva în mall-ul acela, am găsit pe cineva de security și îmi spune așa, de ce n-ați fost la parter, avem un coleg acolo.

Am fost la parter, nu era colegul, era părăsire de post, nu era colegul, era plecat, poate o fi fost omul la baie.

Îmi spune foarte drăguț așa că pe spatele tichetului sunt două numere de telefon, iar la care eu așa mă gândesc, oi fi eu blondă, dar dacă n-ai baterie la telefon, cum ieși din mall, cum?”, a mai zis Andreea Bănică.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI