Andreea Bănică, fotografii incendiare în costum de baie. Cântăreața arată fabulos la 41 de ani

Andreea Bănică, fotografii incendiare în costum de baie

Andreea Bănică a debutat în muzică după ce s-a făcut remarcată la Festivalul Mamaia din 1998. Anii au trecut, a intrat în ”Exotic”, apoi a venit fenomenul ”Blondy”. În cele din urmă, a ales cariera solo. Cântăreața s-a transformat de-a lungul vremii, dar schimbarea înseamnă de multe ori bine. În cazul său, a fost mai mult decât bine. Ajunsă la 41 de ani, artista arată fenomenal.

Andreea Bănică, fotografii incendiare în costum de baie

A debutat în muzică, după ce s-a făcut remarcată la Festivalul Mamaia din 1998. Alături de Claudia Pătrășcanu și Iulia Chelaru a pornit prima trupă de fete – Exotic. Andreea Bănică și-a urmat propriul drum, după destrămarea trupei Exotic, la fel ca cele două foste colege. În anul 2001 împreună cu Cristina Rus pornește proiectul „Blondy”. Cele două au lansat 3 albume („Atât de aproape”, „O parte din tine”, „Dulce și amar”) și o reeditare. Trupa Blondy a lansat 6 videoclipuri și a obținut premiul pentru cea mai bună trupă dance oferit de Radio România Actualități în 2003. Cristina Rus părăsește în anul 2005 formația, dedicându-se carierei solo.

Andreea Bănică, fotografii incendiare în costum de baie. Cântăreața arată fabulos la 41 de ani
Sursa foto: Facebook Andreea Bănică

Din 1998 și până acum schimbări au tot fost. Pe lângă trendurile care s-au schimbat, cântăreața a adus pe lume doi copii, lucru care nu a făcut-o să nu mai prezinte fanilor imagini cu ea în costum de baie, semn că este mulțumită ori împăcată cu felul cum arată.

Artista, acuzată că a apelat la bisturiu

Publicul a văzut-o pe Andreea în toate ipostazele, trecând de la o blondă ispititoare la o femeie matură senzuală, căci a păstrat în look-ul ei ceva din timpul trupei ”Sexy”. De altfel, schimbările i-au făcut pe fani să o acuze de multe ori că și-a ”lucrat” corpul, însă nu la sală. Gurile rele vorbeau într-un timp de o intervenție de mărire a bustului și chiar mulți susțineau că vedeta și-ar fi îndreptat picioarele.

Întrebată de jurnaliștii de la Click care este adevărul, cântăreața a declarat că are la activ patru intervenții chirurgicale, dar nu de ordin estetic, anume: apendicită, două cezariene și o intervenție pentru a-și schimba forma degetelor mici de la mâini.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI