Andreea Bănică a făcut anunțul, după 25 de ani de relație. Ce spune despre soțul ei, Lucian Mitrea

Andreea Bănică a făcut anunțul, după 25 de ani de relație. Ce spune despre soțul ei, Lucian Mitrea
Andreea Bănică a făcut anunțul, după 25 de ani de relație. Ce spune despre soțul ei, Lucian Mitrea

Andreea Bănică și soțul ei și-au luat o binemeritată vacanță în Maldive. Diva s-a pozat în costum de baie, alături de soțul ei. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea artistică autohtonă.

Andreea Bănică a făcut anunțul, după 25 de ani de relație

Andreea Bănică și soțul ei și-au lăsat copiii acasă și se bucură de vacanță. Aceasta a postat o serie de imagini pe contul de Instagram în care apare alături de soțul ei. Una dintre ele a fost postată recent, iar imaginea este întreținută de o adevărată declarație de dragoste:

”Nu l-aș da pe 100 de musculoși ???”, a scris artista pe Instagram.

Fanii i-au apreciat imediat postarea:

Ce frumoși sunteti!❤️ Ce frumos a rezistat dragostea voastră atâtia zeci de ani…Luci e mai mare ca tine? In liceu la Eforie sunt poze cu tine pe perete cu toata clasa ta…dar cu el n-am vazut ? ???”, i-au scris internauții.

O relație de lungă durată

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 25 de ani. Nu de mult, aceasta și-a spus povestea pe conturile de socializare, cu ocazia zilei de naștere a soțului ei, pe 28 decembrie.

„Când văd poza asta nu pot să nu râd și să nu devin melancolică. Același iubit căruia îi cânt de la 16 ani «La mulți ani!» în fiecare 28 decembrie. Îl iubesc și îi mulțumesc că trăiesc lângă el în fiecare zi povestea de dragoste la care visează orice fată’, a spus Andreea Bănică (41 de ani) pe conturile sociale. „Am avut încredere în el de atunci și am în fiecare zi pentru că știu că el e sprijinul meu, omul căruia pot să îi spun orice, care mă face să fiu cu capul în nori, dar mă aduce și cu picioarele pe pământ și cu care am construit o familie minunată”, a mai scris vedeta.

Andreea Bănică a debutat în muzică după ce s-a făcut remarcată la Festivalul Mamaia din 1998. Anii au trecut, a intrat în ”Exotic”, apoi a venit fenomenul ”Blondy”. În cele din urmă, a ales cariera solo. Cântăreața s-a transformat de-a lungul vremii, dar schimbarea înseamnă de multe ori bine. Ajunsă la 41 de ani, artista arată fenomenal și pare mai fericită ca niciodată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI