Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit in mare secret. De când sunt separați, de fapt. Nimeni nu știa

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit in mare secret. De când sunt separați, de fapt. Nimeni nu știa
Despărțire în showbiz! Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au spus adio

Andreea Bălan și Tiberiu Argint păreau să formeze un cuplu extrem de fericit, dar se pare că situația este alta! Cântăreața i-a spus adio partenerului său în mare secret, așa că mulți fani au fost șocați de veștile noi care dezvăluie că vedeta este din nou singură.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au iubit timp de un an și cinci luni, însă au hotărât că este mai bine să meargă pe drumuri separate, în mare secret, în urmă cu 3 săptămâni. Nu se știe încă dacă despărțirea este una temporară sau definitivă, însă, momentan, cântăreața este din nou o femeie liberă.

Tiberiu Argint a reușit să o facă fericită pe Andreea Bălan după divorțul de tatăl fiicelor sale, George Burcea. Totuși, în ultima perioadă, cei doi s-au certat foarte des și au hotărât să pună punct relației din cauza problemelor, după cum au confirmat prietenii vedetei pentru Cancan.

Andreea Bălan nu ar fi refuzat ideea de a îmbrăca din nou rochia de mireasă, chiar dacă a trecut printr-un divorț, însă Tiberiu Argint nu a fost bucuros de planul vedetei. Ba chiar, bărbatul nu a îmbrățișat viața de familie cu copii, iar activitățile specifice nu l-au atras.

Ce s-a întâmplat între cei doi, de fapt

De asemenea, acesta s-ar fi afișat des în casa Andreei Bălan, însă, atunci când venea în vizită, nu le oferea fiicelor cântăreței multă afecțiune. Vedeta i-a reproșat partenerului său toate aceste lucruri, însă certurile din ultima perioadă au dus la o ruptură între cei doi.

Se pare că fosta soție a lui George Burcea avea mereu ceva de reproșat la adresa lui Tiberiu Argint, așa că bărbatul nu a fost foarte mulțumit de acest lucru, potrivit surselor publicației menționate mai sus. Aceștia au avut parte de o perioadă zbuciumată în cuplu.

George Burcea, mărul discordiei?

Totul a culminat cu momentul în care sora lui Tiberiu Argint, Sonia Argint, i-a luat un interviu lui George Burcea, așa că artista i-ar fi spus partenerului său să nu o mai viziteze. Situația a luat o turnură neașteptată, iar aceștia au decis să se despartă.

Între timp, cei doi au șters toate fotografiile în care apăreau împreună pe rețelele de socializare, astfel că fanii au putut observa imediat că s-a întâmplat ceva în relația lor. Mulți sperau să o vadă pe Andreea Bălan în fața altarului alături de Tiberiu Argint, dar iată că deznodământul nu a fost unul fericit.

În urmă cu puțin timp, fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea, trecea printr-o situație similară. Viviana Sposub se despărțea de actor, însă cei doi nu au putut să stea mult timp departe unul de celălalt și s-au împăcat, spre fericirea admiratorilor care i-au urmărit încă de când s-au cunoscut la Ferma.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI