Andreea Bălan, lovitură incredibilă pentru George Burcea la un an de la divorţ. Ce a făcut artista

Andreea Bălan, lovitură incredibilă pentru George Burcea la un an de la divorţ. Ce a făcut artista
Andreea Balan, lovitura fatala pentru George Burcea la un an de la divort. Ce a facut artista

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat acum un an de zile, dar fanii artistei simt de parcă s-ar fi întâmplat chiar ieri. Ce mesaj cu subînțeles i-ar fi transmis celebra jurată de la Te Cunosc de Undeva fostului ei soț.

Mesajul subliminal pe care Andreea Bălan i l-ar fi dat

Când Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, publicul din România a fost șocat de decizia separării celor doi, mai ales pentru că relația lor părea foarte fericită, iar nunta pe care au avut-o cu doar câteva luni înainte de a intenta divorț a fost una desprinsă ca din basme.

A trecut un an de zile de când celebra artistă și actorul au decis să meargă pe căi separate, păstrând, totuși, o relație civilizată de dragul celor două fetițe ale lor, Maya și Clara. Lunile au trecut, iar cei doi și-au refăcut viețile alături de alte persoane.

Andreea Bălan și-a regăsit iubirea și liniștea în brațele afaceristului Tiberiu Argint, în timp ce George Burcea s-a îndrăgostit de Viviana Sposub, pe vremea când ambii au participat la emisiunea Ferma de la PRO TV.

Recent, la un an de când a divorțat de tatăl fetițelor sale, Andreea Bălan a postat câteva mesaje emoționante și profunde pe rețelele de socializare, iar fanii au bănuit că postările frumoasei blondine ar fi direcționate, cu subînțeles, către George Burcea.

„Amintește-ți, atunci când ierți, te vindeci. Iar când lași în spate, te dezvolți.

Petrece-ți timpul cu oameni care sunt buni pentru sănătatea mentală.

Dragostea nu trebuie să fie perfectă, ci adevărată”, sunt câteva dintre mesajele pe care Andreea Bălan le-a postat pe rețelele de socializare, spre surprinderea urmăritorilor săi.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună de 1 an de zile

După multă suferință și greutăți, Andreea Bălan zâmbește din nou datorită iubitului ei Tiberiu Argint, cel cu care a sărbătorit, recent, un an de relație.

Se pare că relația dintre vedetă și omul de afaceri merge din ce în ce mai bine, iar fanii nu s-ar mira să o vadă pe divă îmbrăcând din nou, cât de curând, rochia de mireasă.

Dar asta nu este tot. Andreea Bălan se înțelege foarte bine și cu familia iubitului ei, în special cu mama lui Tiberiu Argint și cu sora acestuia, Sonia, cu care vedeta este foarte bună prietenă.

Tiberiu Argint este și el, la rândul său, extrem de apropiat de fiicele Andreei Bălan, Clara și Maya, cu care se înțelege foarte bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI