Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și sora lui Tiberiu Argint. Cum se înțeleg, de fapt

Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și sora lui Tiberiu Argint. Cum se înțeleg, de fapt
Un fapt inedit, totuși, este relația vedetei cu sora actualului ei partener de viață, Sonia Argint Ionescu

Andreea Bălan, după multele scandaluri avute cu fostul soț, acum pare că s-a mai liniștit. Este într-o relație frumoasă cu Tiberiu Argint, lucru pe care nu-l mai ascunde nici în public. La cei 37 de ani împliniți Andreea nu-și dorește altceva, decât liniște și să fie iubită. Lucru care, de altfel, se pare că se întâmplă în acest moment. Un fapt inedit, totuși, este relația vedetei cu sora actualului ei partener de viață, Sonia Argint. Cum se înțeleg cele două și care este relația, toate astea au fost dezvăluite chiar de Tiberiu.

Andreea Bălan este îndrăgostită din nou

Andreea a avut o lungă perioadă parte doar de scandal și tot felul de acuzații din partea fostului soț, George Burcea. Acum Andreea Bălan și-a găsit în sfârșit liniștea. De ceva vreme este într-o relație, sinceră, cu Tiberiu Argint.

Noul partener al Andreei Bălan este un prosper om de afaceri în domeniul designului de interior, dar și manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux. Pentru cei care nu știu, Tiberiu este fratele mult mai cunoscutei Sonia Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos”, de la TVR1.

Cât despre cum decurg lucrurile în relația lui Tiberiu Argint și Andreea Bălan, apropiații spun că vor face următorul pas în relația lor. Cu toate astea, Andreea Bălan declara recent că nu se pune problema unei căsnicii pentru moment.

”Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești.

Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine.”, declara Andreea Bălan.

„Cu Andreea mă înțeleg foarte bine”

Odată cu relația sa cu Tiberiu, Andreea Bălan era inevitabil să nu ajungă să o cunoască și pe Sonia, sora acestuia. Până acum nu se știau foarte multe lucruri despre cum se înțeleg cele două. Dar Tiberiu a făcut lumină în acest caz. Tânărul a povestit că cele două femei din viața sa se înțeleg foarte bine și că s-au plăcut una pe cealaltă. De altfel, într-un interviu acordat celor de la VIVA, Sonia Argint confirma cele afirmate de fratele său.

”Cu Andreea mă înțeleg foarte bine. Este foarte caldă, muncitoare și ambițioasă.

Atunci când ne întâlnim râdem cu lacrimi”, l-ea declarat Sonia Argint celor de la VIVA.

În același interviu, posibila viitoare cumnată a Andreei Bălan, a mai povestit despre relația ei cu Tiberiu. Sonia a recunoscut că i-a fost aproape și că a avut multe de învățat de la acesta.

„Relația mea cu Tibi a fost și este ca orice relație între frați. Ne iubim, dar ne mai și tachinăm. Dar chiar și din ipostaza de soră mai mare, ipostază de care nu am abuzat deloc, eu am învățat o grămadă de la el.

Tibi este un om abil, foarte isteț și cu un bun-simț al oamenilor. Deseori mă sfătuiesc cu el și sfaturile pe care mi le oferă sunt de cele mai multe ori excelente.”, s-a destăinuit Sonia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI