Andreea Bălan, prinsă cu minciuna? Cine stă, de fapt, cu fiicele ei toată ziua

Andreea Bălan, afirmații mincinoase? 

Andreea Bălan și-a dezamăgit câțiva dintre fani din cauza unor afirmații. Cine stă cu fetițele ei toată ziua și cum se plânge artista la TV din cauza situației în care se află multe alte femei din lumea întreagă?

Andreea Bălan, afirmații mincinoase?

Săptămânile trec, Burcea a venit și el în cadrul show-ului Ferma cu declarații despre fosta căsnicie, iar unii din cei care îl criticau înainte pe actor au trecut în tabăra Andreei. Mulți dintre susținătorii artistei au pășit în tabăra lui George în urma replicilor sale. Din păcate pentru artistă, din ce în ce mai multe femei i-au expus o părere la care poate nu se aștepta. Realitatea arată că multe femei din lumea întreagă își cresc copiii singure, iar un procent consistent din ele abia reușesc să le ofere o viață decentă, cealaltă jumătate a familie nefiind deloc prezentă. În timpul acesta, artistei i-a fost reproșat faptul că se plânge prea mult pentru că are un statut care o ajută să le ofere totul fetelor sale. Cu toate astea, în tabăra cealaltă stau oamenii care încă o susțin și încearcă să-i fie alături chiar și doar cu câteva cuvinte. Recent, blondina a fost prezentă în emisiunea Acces Direct. Invitată pe canapeana show-ului alături de cele două fiice, i-a detaliat Mirelei Vaida situația cât de poate de voalat. Artista a ținut să sublinieze atunci că Burcea nu-și face prea bine datoria de tată și că se vede cu fiicele sale doar o dată pe săptămână, dar asta nu pentru că nu ar putea-o face de mai multe ori, ci pentru că asta a fost dorința lui.

“Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv trebuie să fac în timpul zilei, pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”
Andreea Bălan

Programul fetelor Andreei Bălan
Programul fetelor Andreei Bălan

Cine are grijă de fiicele ei toată ziua

De asemenea, tot atunci a dat impresia că se ocupă de tot în cea mai mare parte, înșirând programul fix avut de familie, iar ajutorul intervine doar când trebuie să fie prezentă la studio sau în platoul emisiunii „Te cunosc de undeva”. Cu toate astea, lucrurile stau puțin diferit. Mama ei e în permanență în casa artistei, iar pe lângă mai există o bonă și o prietenă care sunt atente la fiecare mic gest al fetelor.

„Mă ajută mama. Mama s-a mutat la mine și este tot timpul. Ea se ocupă să le facă ciorbică, să le facă meniul, să mănânce bine și sănătos. Apoi o avem pe Flori, prima bonă, de când s-a născut Ella, care vine de la 08:00 la 15:00 și avem apoi o prietenă bună, Eli, care vine de la 15:00 la 19:00, iar de la 19:00 sunt eu cu mama. (…) Weekendurile împreună, bine înțeles. Astă-vară am încercat [să meargă] la munte, la mare. Am făcut tot felul de activități ca să-și trăiască copilăria din plin”
Andreea Bălan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI