Andreea Bălan, nedespărțită de Tiberiu Argint. Cum se comportă cântăreața când e lângă iubit

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, nedezlipiți

Andreea Bălan se pare că, într-un final, și-ar fi găsit jumătatea, sau cel puțin așa pare. După despărțirea cu scântei de George Burcea, Andreea și-a găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint. În ultima vreme, apropiații vedetei spun, că se tot gândesc la o posibilă căsnicie. Să sune clopotele pentru Andreea și Tiberiu? Rămâne să aflăm.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, nedezlipiți

La câteva luni după despărțirea de George Burcea, când fanii credeau că nu mai este posibil, Andreea apărea cu un alt bărbat la braț. Noul personaj din viața blondei, Tiberiu Argint, avea în curând, să devină umbra vedetei. Apropiații Andreei spun că cei doi sunt nedezlipiți, fac totul împreună, și sunt îndrăgostiți peste cap, unul de celălalt. Și ca dovadă stau și ipostazele cu cei doi surprinse de paparazzi Ciao.ro, zilele trecute.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost văzuți zilele trecute printr-un mall bucureștean, lipiți unul de celălalt, mergând la cumpărături. S-au plimbat prin magazine, dar nu au cumpărat nimic. Pesemene că era doar o plimbare romantică, ca între îndrăgostiți. Apropiații celor doi spun că povestea lor e atât de intensă, încât se discută deja de o posibilă căsătorie, dar asta după definitivarea divorțului blondei cu George Burcea.

”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită”

La îneputul anului trecut, Andreea Bălan anunța estea șoc a despărțirii de George Burcea, iar totul avea să degenereze într-un adevărat scandal. La câteva luni bune, Andreea apărea cu Tiberiu Argint la braț, iar de atunci Andreea Bălan, declara, că este mai liniștită și mai fericită.

Relația cu Tiberiu se pare că i-a adus liniștea de care avea nevoie, apropiații declarând că vedeta simte că Tiberiu ar fi acea jumătate pe care a căutat-o.

 ”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lăsat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine.”, declara Andreea Bălan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI