Andreea Bălan, lovitură dureroasă pentru tatăl ei. Ce spune Săndel despre fostul ei, Tiberiu Argint EXCLUSIV

Andreea Bălan, lovitură dureroasă pentru tatăl ei. Ce spune Săndel despre fostul ei, Tiberiu Argint EXCLUSIV
Săndel Bălan, dezvăluiri despre fiica sa. Ce i-a făcut Andreea

Andreea Bălan a plecat împreună cu fetițele sale, pe care le are din căsnicia cu George Burcea, și cu mama ei în Egipt, într-un resort de lux din Sharm El Sheikh.

Ce i-a făcut Andreea Bălan tatălui său. S-a aflat totul

Tatăl artistei a fost luat prin surprindere de această vacanță neanunțată, mai ales că, spune el, intenționa să vină în Capitală să-și vadă nepoatele.

„Eu aflu din ziare, ultimul, sunt popa prostul.. Andreea a mai fost plecată cu soția tot în Egipt, acum vreo două luni și cu fetele. Acum au ales altă destinație.

Mă bucur, fetele sunt încântate când se joacă în apă, le place să stea la plajă, să faca și castele de nisip.”, a declarat acesta pentru Impact.ro.

Își vede nepoatele de două ori pe lună

Săndel Bălan ne-a mai spus că a vorbit cu soția sa de ziua nepoatei, ba chiar își făcea planuri să meargă în Capitală, în perioada următoare.

„Am vorbit înainte de a pleca, de ziua nepoatei. Îmi propusesem să merg acolo, dar dacă sunt plecate aștept să se întoarcă, să merg cu cadouri. Nu știu când vor veni, de atunci nu am mai vorbit cu ele. Andreea a fost de mai multe ori în Egipt.”, ne-a mai zis el.

Nu l-a cunoscut pe fostul iubit al Andreei

Tatăl artistei nu ne-a ascuns faptul că nu l-a cunoscut pe Tiberiu Argint, fostul iubit al fiice sale, de care s-a despărțit acum mai bine de o lună.

„Nu l-am văzut niciodată. Dacă merg în vizită, mă joc cu puștoaicele, vorbim despe creșterea lor, ce probleme sunt, nu discut despre viața intimă a Andreei.”, a completat acesta.

Petrece mult timp în studio

Totuși, Săndel Bălan pune lipsa comunicării cu familia pe seama faptului că este extrem de ocupat și-și petrece mult timp în studio.

„Eu îmi petrec zilele în studio, pentru că nu știi ce vremuri vin. Am o comandă în Miami, de asemenea pentru o solistă foarte tare din Italia, o româncă stabilită acolo, care a câștigat un concurs de talente de trei ori, are o voce foarte bună.

Acum doi ani am cunoscut-o, până atunci și-a făcut singură promovare. I-am făcut piese gen afro. I le fac direct în engleză, am textier. La fel procedez și cu solista din Miami… Lucrez inclusiv la liniile melodice, ochestrațiile le fac la un studio performant din Ploiești.

Nu am timp să mă gândesc că stau singur. Mai am spectacole cu Leea D, mă ocup și de o trupă de trei puștoaice din Bacău, care au o trupă de dans de la Românii au talent. Au reușit să aibă spectacole, duc drapelul mai departe.

Apoi trebui să mă ocup de toți artiștii cărora le fac producția, să vorbesc cu clienții. În fiecare zi am câte un artist la TV, ieri am avut o puștoaică senzațională de 14 ani.

Ei îmi plătesc producția, fac melodii la mine, apoi casa de discuri le face videoclip și îi promovez ca bonus pe la două-trei televiziuni. Nu iau pe oricine, ci pe cei cu perspectivă, imagine bnă, carismă, și care știu să vorbească.”, a adăugat acesta.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI