EXCLUSIV Cum se descurcă tatăl Andreei Bălan după ce a rămas singur în casă. Dezvăluiri surpriză despre Săndel Bălan

EXCLUSIV Cum se descurcă tatăl Andreei Bălan după ce a rămas singur în casă. Dezvăluiri surpriză despre Săndel Bălan
Cum se descurcă tatăl Andreei Bălan?

Celebra solistă Andreea Bălan (36 de ani), care filmează de zor pentru ”Te cunosc de undeva” (Antena 1), beneficiază de aproape cinci ani de un real ajutor din partea mamei sale,Valeria, care îi stă alături, în vila din București. Rămas singur, în apartamentul din Ploiești, Săndel Bălan a refuzat să angajeze o menajeră, pentru treburile casnice: ”A învățat să se gospodărească. Gătește și spală singur, ca un burlac. Noroc că a făcut Armata”, ne-a dezvăluit unul dintre apropiații lui Săndel, căruia compozitorul de top i s-a confesat.

Săndel Bălan nu are nevoie de menajeră: ”Își gătește și își spală singur, ca un burlac. Noroc că a făcut Armata”

Săndel Bălan, autorul pieselor de succes “Liberă la mare”, “Lasă-mă, papa, la mare!”, “Prima Iubire”, “Caravanele”, “Noapte de vis” și “Nu mă uita”, ține acum toată casa: ”Pe Săndel Bălan îl văd adesea la cumpărături, face piața. A învățat să se gospodărească. Gătește și spală singur, ca un burlac.

Noroc că a făcut Armata. Zicea că îi ies foarte bine ciorbițele. El merge des la București, ca să-și vadă soția și fiica, chiar cumpărase cadouri pentru nepoțele, de cea mare este foarte atașat, îl sună mai mereu”, ne-a dezvăluit un apropiat de-al lui Săndel Bălan, căruia acesta i s-a confesat, în urmă cu câteva zile.

Andreea a făcut pace cu tatăl ei, pe care îl acuza că nu-i dădea pe mână banii din concertele trupei ”Andre”

Săndel și Andreea au revenit la sentimente mai bune, după ce, ani la rând, au dus un adevărat război al declarațiilor. Ea îl acuza că nu i-a dat pe mână banii din concerte, la debutul muzical cu trupa ”Andre”, iar Săndel susținea că uneori ea era prea rebelă și că muzica cere multă disciplină. Din păcate, Andreea a făcut și investiții total neinspirate. Apartamentul din Cartierul Colentina, achiziționat cu 90.000 de euro, s-a dovedit a fi o mare pagubă în bugetul vedetei, căci blocul nu a mai fost finalizat.

  • Andreea Bălan filmează la foc-automat pentru ”Te cunosc de undeva” (Antena 1), de frica temutului virus

Cântăreața Andreea Bălan filmează la foc-automat, pentru noul sezon ”Te cunosc de undeva” (Antena 1), unde, printre concurenți, regăsim și un nume nou, Radu Ştefan Bănică, în vârstă de 18 ani, șarmantul fiu al lui Ştefan Bănică, jurat la ”X-Factor” (Antena 1). ”Acum, Andreei îi este foarte greu cu fetele, noroc cu mama ei, căci filmează aproape zilnic pentru noul sezon  ”Te cunosc de undeva”, unde este jurat. Toți au testele făcute, poartă măști în pauze”, ne-a dezvăluit unul dintre participanții la show-ul transformărilor.

Anul trecut, producția tv ”Te cunosc de undeva” a înregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19, printre cei care s-au îmbolnăvit numărându-se Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Cristi Iacob și Adriana Trandafir. Marcel și Adriana s-au confruntat cu o formă gravă a bolii, necesitând spitalizarea: ”În fiecare seară mă rugam să nu-mi fie mai rău, să nu ajung la ATI, că de acolo nu mai ies viu. Cam în șase luni mi-am revenit după această boală grea”, ne-a declarat, recent, celebrul artist Marcel Pavel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI