Andreea Bălan în lacrimi, în fața tatălui și a mamei ei, pe scena Sălii Palatului. Împăcare istorică, moment unic și vindecător

de: Ștefan R. Apostol
16 10. 2024

În această seară, în fașa a câtorva mii de spectatori care au văzut-o pe Andreea Bălan în lacrimi, în fața tatălui și a mamei ei, pe scena Sălii Palatului. A fost un moment unic și vindecător, alături de cei doi părinți ai ei, iar românii au fost martori la o împăcare istorică

Andreea Bălan în lacrimi, în fața tatălui ei, pe scena Sălii Palatului

În cadrul concertului din această seară, de la Sala Palatului, Andreea Bănică a avut mai multe momente pline de emoție.

Dar, pentru toți cei aflați în sală, unul din cele mai emoționante momente a fost cel în care tatăl și mama artistei aveau să urce pe scenă, alături de Andreea Bălan, care avea să spună că ”trebuie să iertăm și să iubim necondiționat”, recunoscând că acest moment este cel mai greu moment, chemându-l pe scenă pe tatăl ei.

”Indiferent de greșeli si indiferent de ceea ce se întâmplă, trebuie să iertăm și să iubim necondiționat! (…) Așa că pentru mine este cel mai greu moment, este momentul meu vindecător! (plânge) Doamnelor și domnilor, aplauze pentru tatăl meu, Săndel Bălan!”, a spus Andreea în lacrimi, pe scenă.

A fost  o împăcare istorică, iar Andreea Bălan a fost în lacrimi, în fața tatălui și a mamei ei, pe scena Sălii Palatului. Momentul a venit ca o surpriză pentru toți, și nimeni nu se aștepta ca cei din sală să izbugnească în lacrimi.

„Pentru mine este o seară specială, pentru că sunt alături de minunata mea fiică. Te iubesc! Mulțumesc pentru tot, că ne-ai făcut pe toți mândri ”, a fost auzit spunând tatăl artistei.

Moment unic și vindecător

Atât audiența din Sala Palatului, plină până la refuz, cât și Andreea Bălan, au fost emoționați de scurtul discurs susținut de tatăl artistei, urmând apoi și discursul Andreei Bălan:

„Să știi că, datorită ție, sunt puternică. Datorită ție, am reușit în viață, pentru că m-ai învățat să fiu puternică. Și, iată că am ajuns astăzi aici, cu ceea ce tu m-ai învățat, și să știi că toată viața mea te-am căutat în mulți oameni.

Te-am căutat în mulți oameni. Nu mi-am dorit decât ca tu și mama să fiți lângă mine la acest moment!”, a spus Andreea Bălan.

Ulterior avea să urce și mama artistei, alături de cele două nepoțele, iar spectatorii aveau să se ridice în picioare și să aplaude la scenă deschisă momentul, de altfel o împăcare istorică între cei trei membri ai familiei Bălan.

Relația Andreei Bălan cu tatăl ei

Relația artistei cu tatăl ei, cel care a promovat-o încă de la începuturile carierei sale și a înființat trupa Andre, a fost una zbuciumată în ultimii ani. Cei doi abia și-au mai vorbit și au lăsat loc de multe interpretări și speculații.

Tatăl Andreei Bălan locuiește singur

Săndel Bălan locuiește singur în Ploiești după ce, cu ani în urmă, s-a separat de soția sa, care acum se află în București și are grijă de nepoatele lor.

Într-un interviu recent, Săndel a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere personal și profesional, care l-a forțat să ia o pauză de la activitățile sale. Totuși, acesta a reușit să își recupereze energia și să revină la ceea ce îi place să facă.

Relația tensionată cu Andreea Bălan

Acum doi ani, Săndel Bplan mărturisea pentru playtech.ro că se aude rar cu fiica lui. Artistul a menționat că nu au mai avut o discuție de foarte mult timp, iar Andreea i-ar fi cerut să nu mai apară în presă, comparându-l cu alți părinți de artiști care aleg să rămână departe de lumina reflectoarelor.

„Andreea nu vrea să mai apar în presă, mi-a spus că nici tații altor artiști nu fac asta. Îmi este greu să accept această situație, nu vreau să mă cert cu propriul copil, pentru că mă doare enorm”, a declarat Săndel Bălan.

Săndel Bălan, momente dificile

În ultimii ani, Săndel Bălan a suferit de stări de anxietate, care i-au afectat capacitatea de a lucra și de a se dedica proiectelor sale. Cu toate acestea, prin sport și mișcare, el a reușit să-și revină.

„Am trecut printr-o perioadă în care nu mai aveam energie, eram doar la jumătate din capacitate și m-am speriat. Am început să fac sport și să mă antrenez la tenis de masă, iar acum mă simt mult mai bine”, a spus acesta.

Pe lângă sport, Săndel Bălan a preferat și o altă soluție: a renunțat la televizor pentru a evita știrile negative și a început să fie mai atent la alimentație, evitând carne tocată și alte alimente procesate.