14 sept. 2024 | 12:59

Andreea Bălan ar fi plecat cu mare scandal de la Antena 1. Ce s-ar fi întâmplat de fapt în spatele ușilor închise

Monden
Andreea Bălan ar fi plecat cu mare scandal de la Antena 1. Ce s-ar fi întâmplat de fapt în spatele ușilor închise
Andreea Balan ar fi plecat cu mare scandal de la Antena 1

Andreea Bălan a renunțat la rolul de jurat la emisiunea ”Te cunosc de undeva“, iar fanii au rămas șocați când au aflat vestea. În mediul online, cântăreața a spus că a plecat de la Antena 1 pentru a se concentra pe proiectele sale personale, însă adevărul se pare că este cu totul altul. Iată ce s-ar fi întâmplat, de fapt, în spatele ușilor închise!

Culisele plecării Andreei Bălan de la Antena 1. De ce ar fi părăsit, de fapt, ”Te cunosc de undeva”

În spatele plecării Andreei Bălan de la ”Te cunosc de undeva” ar sta mai multe certuri aprinse cu producătorii emisiunii. Conform surselor celor de la Fanatik, vedeta s-ar fi arătat nemulțumită de anumite aspecte ale contractului și de condițiile de muncă, considerând mediul de la Antena 1 ca fiind unul ”toxic”.

Se pare că plângerile ei ar fi fost respinse inițial de șefi, ceea ce a declanșat un conflict serios. Potrivit acelorași surse, s-ar fi ajuns la tonuri ridicate și discuții tensionate, iar în final, artista ar fi pus piciorul în prag, anunțând că va renunța la proiect fără cale de întoarcere.

Deși există zvonuri conform cărora Antena 1 ar fi încercat să lase impresia că a fost o decizie comună, Andreea Bălan a subliniat că ea a fost cea care a decis să părăsească postul, pentru a se concentra pe alte proiecte și pe viața personală.

Ce ar mai fi deranjat-o pe artistă

Un alt factor care ar fi contribuit la plecarea Andreei Bălan ar fi fost faptul că cerințele profesionale ar fi făcit-o să retrăiască momente din copilărie, când era sub presiunea tatălui său, Săndel Bălan, în perioada în care făcea parte din trupa Andre. Artista a declarat anterior că a suferit de sindromul burnout din cauza volumului de muncă și a dorit să evite să mai treacă prin astfel de momente.

În plus, după ce și-a refăcut viața alături de tenismenul Victor Cornea, Andreea Bălan dorește să se concentreze mai mult pe echilibrul său emoțional și pe timpul petrecut cu familia.

De asemenea, un posibil factor de nemulțumire ar fi fost apariția fostului său soț, George Burcea, și a partenerei sale, Viviana Sposub, la Antena Stars, unde au acordat un interviu despre relația lor. Se speculează că producătorii postului au cooptat cuplul în anumite proiecte viitoare, lucru care nu ar fi fost pe placul Andreei Bălan.

Citește și Mutare bombă în televiziune. Cu ce post ar fi semnat Andreea Bălan. Tatăl artistei a făcut anunțul!

Ce planuri are vedeta după plecarea de la Antena 1

După plecarea din cadrul Antenei 1, Andreea Bălan a anunțat că își va dedica mai mult timp proiectelor personale și vieții de familie. În plus, se pare că tatăl său, Săndel Bălan, a aranjat o colaborare cu PRO TV, melodia ”Lasă-mă papa la mare” urmând să fie folosită într-un episod dintr-un serial difuzat de postul rival.

Chiar dacă Andreea Bălan și Antena 1 au încheiat colaborarea, viitorul se anunță promițător pentru cântăreață, care este hotărâtă să își păstreze independența și să se focuseze pe proiectele care îi aduc împlinire.

Citește și Cât de bogat este Victor Cornea. Andreea Bălan a făcut public totul: “Când merg cu el nu plătesc nimic, nicăieri”!

Parteneri
De ce s-a lăsat de școală Nicolai Tand. Momentul care i-a schimbat destinul
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
„Au făcut un pact cu diavolul”. O companie uriașă a plătit „taxă de protecție” grupării ISIS ca să își continue afacerile în Siria
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Plafonarea RCA, prelungită. Propunere pe masa ASF
EVZ.ro
Decizie importantă a instanței în cazul Danei Marijuana! Ce se întâmplă cu artista
Spynews
Anunț pentru cei care stau la bloc. Se verifică de miercuri, 18 septembrie. Este obligaţia asociaţiilor de proprietari
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
DISPARE ORA de IARNĂ? S-A VOTAT în UE. Ce se întâmplă în ROMÂNIA
Mediaflux
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a ajuns pe mâinile medicului estetician după ce a suferit complicații. Cum arată acum
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro