Andreea Bălan și iubitul nu se mai ascund. Ce au făcut în văzul tuturor. Imaginile au scăpat pe internet

Andreea Bălan și iubitul nu se mai ascund. Ce au făcut în văzul tuturor. Imaginile au scăpat pe internet
Andreea Balan si iubitul nu se mai ascund. Ce au facut in vazul tuturor. Imaginile au scapat pe internet

Andreea Bălan e mai fericită ca niciodată și nu se ferește să o arate. După o relație și un mariaj eșuate, vedeta trăiește acum cea mai liniștită și frumoasă perioadă din viața ei.

Andreea Bălan și iubitul nu se mai ascund. Ce au făcut în văzul tuturor

Alături de Tiberiu Argint, Andreea radiază de fericire. Cei doi au plecat împreună într-o vacanță în Grecia și cu toate că la începutul relației se ferea să se afișeze alături de el, din cauza faptului că este încă în proces de divorț de George Burcea, acum vedeta a decis că este momentul să se expună.

Nu mai este niciun secret că Andreea Bălan se iubește cu Tiberiu Argint. Cei doi își arată dragostea și pe rețelele sociale, acolo unde își fac declarații de dragoste. De data aceasta, vedeta a împărtășit cu fanii o fotografie în care apare alături de iubitul ei, în premieră. Chiar dacă a fost vorba despre un InstaStory în care cei doi se plimbau și erau cu spatele, fanii au fost încântați să îi vadă împreună.

Andreea Bălan a fost recent și în Egipt, acolo unde a petrecut o vacanță de vis alături de cele două fetițe ale sale, Ella și Clara. Ea chiar a anunțat că urmează să plece în Grecia de ziua ei.

„Săptămâna viitoare este ziua mea pe 23 iunie și o să plec câteva zile în Grecia, Elluța o să aibă o vacanță cu grădinița cu cercetași, am încredere în doamnele educatoare, am încredere în cei de la grădiniță. Abia aștept să plece, să se obișnuiască, să să doarmă cu alți copii”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan, mai fericită ca niciodată

Vedeta și iubitul ei au mai fost într-o vacanță anul acesta, în Dubai.

”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine. N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic.

Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lăsat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan.

Urmăriți Playtech.ro și pe